Šta je novo?

Kompjuter sam brise drajver!!!

Učlanjen(a)
20.02.2006
Poena
309
😡 Instaliram drajver za stampac (hp deskjet 3550) i radi kao zmaj.
Ugasim komp i sledeci put kad ga uplim drajver nije instaliran (jednostavno nepostoji) :wall: instaliram ga opet isto skinem novu verziju sa neta isto.
Sta mi valja ciniti? :crash:

Ne znam u čemu je problem, ali meni se to povremeno dešava sa TV kartom... doduše drajveri ostanu u /windows/system32 i /windows/system32/drivers, samo što uređaj "nestane", pa se smorim tih minut-dva dok ga ponovo instaliram...

Moguce da iz temp foldera neki od programa za ciscenje brise pojedine delove programa. Meni je slicnu stvar radio Advanced System Optimizer!

kalimero je napisao(la):
Moguce da iz temp foldera neki od programa za ciscenje brise pojedine delove programa. Meni je slicnu stvar radio Advanced System Optimizer!

Kakve veze ima bilo sta iz temp foldera ?!?!?!

To je bila redovna pojava sa HP skenerima i na vise racunara sam to imao dok nisam batalio HP upravo zbog toga ali sa stampacem nisam imao problema jer je moj HP stampac praistorijski i potreban mu je samo drajver a danas HP zgura drajver sa gomilom nepotrebnog softvera koji moras instalirati da bi instalirao i drajver (bar kod skenera) i to je po mom misljenju pravilo problem. Svaki put je bilo "ubacite disk"

deka je napisao(la):
Kakve veze ima bilo sta iz temp foldera ?!?!?!

To mi se desavalo za Macromedia Dreamweaver 8 i za ati catalyst drivere. Nisam siguran da se brise bas iz temp foldera, mozda eliminise nesto i iz nekog od registara, ali problem je nestao kako sam prestao da koristim Advanced System Optimizer i RegSupreme.
Mozda to nema nikakve veze sa ovim, ali mi lici, pa sam hteo da podelim iskustvo.

Bez ljutnje molim.

Temp folder je TEMPORARY folder koji sluzi iskljucivo za tekuce funkcionisanje nekog programa i uvek se moze potpuno "bezbolno" obrisati :type:

Nazad
Vrh Dno