dr.Tiristor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.01.2005
- Poena
- 379
Ortak imao u masini 9250/128/128. I sad, radila je kako je radila [mozete zamisliti], i dobije ponudu da menja tu njegovu za 9550. I on menja, jos izvuce i nekih 10€ :S:
Sav srecan, 9550!!!
Onda dodjem ja, procackam vidim magistrala na 64 bita. Joj, tuge, pomislim i instaliram posledjnju omegu. Rekoh, da se malo zabavimo. Dignem GPU za 10MHz, kad ono artefakti :d. Rekoh tuga od kartice, vrati je nazad, ni ne sluteci sta ce dalje biti.... Vratim def. clock gpu-a, opet artefakti.
Testiram memoriju, artefakti.
Na difolt taktovima! :zgran:
Spustim ja magistralu za po 20-ak MHz, artefakti nestanu. Rekoh, ne da ne moze da se klokuje, vec ne moze ni na difoltu da se vozi.
Zasto?
I koliko se zaj8a0 trgovinom?
Sav srecan, 9550!!!
Onda dodjem ja, procackam vidim magistrala na 64 bita. Joj, tuge, pomislim i instaliram posledjnju omegu. Rekoh, da se malo zabavimo. Dignem GPU za 10MHz, kad ono artefakti :d. Rekoh tuga od kartice, vrati je nazad, ni ne sluteci sta ce dalje biti.... Vratim def. clock gpu-a, opet artefakti.
Testiram memoriju, artefakti.
Na difolt taktovima! :zgran:
Spustim ja magistralu za po 20-ak MHz, artefakti nestanu. Rekoh, ne da ne moze da se klokuje, vec ne moze ni na difoltu da se vozi.
Zasto?
I koliko se zaj8a0 trgovinom?