Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Da li neko zna da preporuci neku kompaktniju desktop konfiguraciju? Znaci spakovano u neko manje kuciste sa solidnim performansama ali ne bas kao neki nettop racunar tipa atom proc, 1GB memorije ...
10x
Hvala na predlogu, svidjaju mi se obe varjante. Dell-u bih mozda dodao jos 2GB memorije da se nadje. Pretpostaljvam da sa kucistem kao tvojim prosao jeftinije za bolju konfiguraciju. Dilema
I sad ovo spakovati u predloženo CM 360 kućište, ili možda još bolje u manji Chieftec BT-02. Ovo je baš malo kućište i dolazi sa napajanjem: http://www.youtube.com/watch?v=bKDT8m_0w6M
Izašlo bi malo skuplje od Dell konfe, tačnije 4 hiljade skuplje, ali je ipak jača mašina sa više RAMa. Ne znam kakav je kvalitet izrade tog Dellovog kućišta, nisam imao prilike da ga vidim uživo, ali Chieftec svakako nije loš.
Posle lose odluke chiefteca da ugasi BS seriju, ovaj Blueberry me bas obradovao, lepo malo kuciste, ne bas za file server, ali mali office desktopi lepo rade sa njim.