Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
molim vas sastavite mi komp koji ce da trosi sto manje struje i da bude sto tisi , komp iskljucivo sluzi za net i office
uslov dual core procesor sa sto manjom potrosnjom slicno nesto athlonu serije e npr 245e.
intel, amd nebitno hvala
^+1
Imam G550/h61 plocu/4gb ddr3, sve radi u fulu, moze i obicno matoro kinesko napajanje od 450w da ga tera, pa ako se predomislis mozes da ubacis jacu grafiku, onda moras i napajanje da menjas, i mozes da igras sve nove igrice
Imam ja racunar dosta dobar za igre athlon x4 oc, 5770 oc .... 2 hdd dvd rw , racunar negasim nikako i kad sam u kuci i van nje radi znaci 24h dnevno, mnogo to struje vuce , a visim na netu odigram neku igru mozda sat dva u 10-15 dana , znaci na celerona da idem ok hvala ako ima jos kakav savet slobodno iznesite
Osim što troši ko upaljač, Sandy Bridge Celeron nije za bacanje. Kod mene G530 na H61 sa 8GB rama vrti 10 linux virtualki na KVM-u, u nekoliko virtualnih mreža ... kompletni lab . X4 mašinu više niti ne palim. Procesor je hlađen skroz pasivno (Scythe Ninja). Jedini ventilator je onaj na napajanju, a jedino što se čuje je disk.