mixi je napisao(la):I sto veci monitor, zbog udobnog rada, jer kada otvoris bilo koji od tih programa koji imaju mali milion prozorcica tesko da ces da imas prostora za rad na nekoj 17-ici.
Neo_Matrix je napisao(la):Ja kada sam poceo da se bavim webdesignom radio sam na 200MHz, 64 MB rama, "PBK" grafickom karticom, i HDD-om od 2.43 GB...
Pa prijatelju, gukni! Danas se 500-600€ tretira kao bolja masina, tako da ne znam cemu prica "da nije skupo".bcracker je napisao(la):Evo, suma ne bi trebalo da predje 500 - 600 evra. Ne znam bas kako bih uklopio TFT u tu svotu, a nisam siguran da li se isplati uzimati polovan TFT zbog kraceg veka trajanja od CRT-a.
Nego, vi pominjete ovde neke dosta slabe procesore, a gde ja to da nadjem da kupim novo. Gledao sam po sajtovima prodavaca i nema nista ispod XP 2000+.
Jos nesto, jel 2x256 znacajno bolje od 1x512 DDR ili to nije toliko bitno. Pitam posto nisam imao prilike da licno proverim razlike.
hvala svima
bcracker je napisao(la):Evo, suma ne bi trebalo da predje 500 - 600 evra. Ne znam bas kako bih uklopio TFT u tu svotu, a nisam siguran da li se isplati uzimati polovan TFT zbog kraceg veka trajanja od CRT-a.
Nego, vi pominjete ovde neke dosta slabe procesore, a gde ja to da nadjem da kupim novo. Gledao sam po sajtovima prodavaca i nema nista ispod XP 2000+.
Jos nesto, jel 2x256 znacajno bolje od 1x512 DDR ili to nije toliko bitno. Pitam posto nisam imao prilike da licno proverim razlike.
hvala svima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari