Šta je novo?

Komp za 60k

jovcov

Slavan
Učlanjen(a)
10.02.2006
Poena
319
Ovako. Treba da sastavim komp, a imam 60.000 na raspolaganju pa mi treba pomoc. Ide cela konfiguracija sa monitorom. Komp ce biti za igre. Ovo je vise kao odrednica neka za pocetak, pa cu videti sta cu kako posle par saveta.

Hvala za ovo samo sto mi ne treba toliko jak procesor, smanjicu to da imam za ostale komponente, kao ni to kuciste.
Sta bi od slabijih grafickih bilo dobro?

Morao sam da uzmem slabiji procesor iz razloga sto uzimam celu konfiguraciju, znaci i rezac, mis, tastatura...
Stavio sam procesor amd x2 245 2.9ghz.
Sada mi ostaje malo manje od 6k.

Pitanje mi je, da li da bude neka kanta(kuciste) sa ovim predlozenim napajanjem "LC Power LC600H-12 V2.31, 600W, 12cm fan" ili da bude neko kuciste do 6k sa svojim napajanjem koje ce da gura sve to?

Sto se tice ploce ako nema te g45, sta jos dolazi u obzir?

Poslednja izmena:
attachment.php

Prilozi

• k1.jpg
    k1.jpg
    117.5 KB · Pregleda: 146
Hvala sasa za ovo. Najverovatnije cu uzeti ovaj kombo, mozda samo promenim monitor ako nadjem sa dvi.
Trazio sam sada 22" sa dvi ali je nema. Tako da ovo ostaje, ako ne nadjem.

@Bob Marli
Kad vec imas para za "zveri" daj i coveku jos 200-300€ da uzme Intel :)

@gile23
Ima jos gomila tema,"ima lufta" par hiljada,pa treba sve sabrati i oduzeti i videti sta je najbolje...

Ja sam u oglasima ponudio moj komp za 70k pa pogledaj, a ako te mrzo pogledaj u "Moja mašina"

Dakle konfiguracija+monitor+ licenciran Win7Pro. Možda jedte polovno ali ja bih više rekao korišćeno

Nazad
Vrh Dno