Kandros
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 18.12.2016
- Poena
- 54
Postovanje svim korisnicima Benchmark Foruma,
Naime, imam problem sa racunarom. Koristim ga po 10h na dan i nikad mi ne pravi nikakve smetnje u radu, ali desi se samo od jednom da zamrzne slika i ostane pozadina, mis i tastatura se iskljuce. :zgran:
HDD sam testirao u HD Tune Pro i nema nikakvih bad sectora. HDD Sentinel pokazuje health 100%.
Temperature su i vise nego normalne, termalna pasta je nova.
Svi kondenzatori su u normalnom "obliku" i sve je ok.
Znaci racunar je u potpuno Top formi, ali ne znam zasto tako zapucava. Evo sad sam zamenio mesta kod ram memorije.
Postavio sam u 2 plava slota po 2GB DDR3 1333Mhz Kingston, u 2 zelena imam po 1GB DDR3 1333Mhz Kingston. Mozda se nesto promeni, videcu.
Inace spec. su :
CPU - Intel Pentium Dual-Core E5200 @ 2,5Ghz 2,5Ghz
RAM - 6GB Kingston 1333Mhz
GPU - nVidia GeForce GT220, 1GB, 128-bit GDDR2
HDD - 160GB Seagate
PSU - Lenovo 280w
Zamolio bi vas za vase strucno misljenje, jesam iskusan sa racunarima, ali covek se celog zivota uci
Naime, imam problem sa racunarom. Koristim ga po 10h na dan i nikad mi ne pravi nikakve smetnje u radu, ali desi se samo od jednom da zamrzne slika i ostane pozadina, mis i tastatura se iskljuce. :zgran:
HDD sam testirao u HD Tune Pro i nema nikakvih bad sectora. HDD Sentinel pokazuje health 100%.
Temperature su i vise nego normalne, termalna pasta je nova.
Svi kondenzatori su u normalnom "obliku" i sve je ok.
Znaci racunar je u potpuno Top formi, ali ne znam zasto tako zapucava. Evo sad sam zamenio mesta kod ram memorije.
Postavio sam u 2 plava slota po 2GB DDR3 1333Mhz Kingston, u 2 zelena imam po 1GB DDR3 1333Mhz Kingston. Mozda se nesto promeni, videcu.
Inace spec. su :
CPU - Intel Pentium Dual-Core E5200 @ 2,5Ghz 2,5Ghz
RAM - 6GB Kingston 1333Mhz
GPU - nVidia GeForce GT220, 1GB, 128-bit GDDR2
HDD - 160GB Seagate
PSU - Lenovo 280w
Zamolio bi vas za vase strucno misljenje, jesam iskusan sa racunarima, ali covek se celog zivota uci