Šta je novo?

Komp odjednom zabaguje

NixerSRB

Cenjen
Učlanjen(a)
09.09.2014
Poena
160
Imam jedan problem komputer mi odjednom zabaguje nije vazno da li ja to gledao nesto ili igrao igricu i posle 30 sekundi on odjednom otkoci i tako svaki dan a da bih ga sto brze odblokirao ja ctrl+alt+delete
specifikacije kompa: Procesor:AMD FX-6300
Graficka:GTX 460 ASUS OC
Maticna:Gigabyte GA-970A-DS3P
Napajanje:CHIEFTEC CFT-600-14CS
Ram:2x2 Mushkin Enhanced 1600 mhz
Hard Disk: 153GB Hitachi HDS721616PLA380, 931GB Seagate ST1000DM003
PS:Nemam virus na kompu vec 2 meseca Hvala Unapred !

Sa ctrl+alt+del udjes u procese pa gasis nesto ili...

Ne ne ne nego preko ctrl+alt+del brze odblokiram takodje koristim Win 7 Ultimate 64 bit

Sta kaze hard disk sentinel jel su zdrava oba hard diska?

Untitled.png Ovaj drugi hard disk je star 1 mesec tako da je ok a ovaj sto ima reallocating problem on u njega je stavljen windows ali mislim da to nije problem

I duze mi se malo pali ono kada treba da se pojavi slicica od maticne kao sto je kod mene Gigabyte Ultradurable e problem je tu sto kada upalim komp duze mi ostane ona crna slika mozda duze 5 sec i onda tek ta slicica

Otkaci Hitachi i vidi da li ce ti 5 sekundi zabagovati pri paljenju , pretpostavljam da je windows na njemu ali cisto probaj vidi sta se desava...

Napisao sam vec u drugoj temi,lako moze da se desi da je do drajvera za graficku problem.I sam sam imao slican problem sa GTX 460,pa je instalacija starijih drajvera sredila problem.

I duze mi se malo pali ono kada treba da se pojavi slicica od maticne kao sto je kod mene Gigabyte Ultradurable e problem je tu sto kada upalim komp duze mi ostane ona crna slika mozda duze 5 sec i onda tek ta slicica

Rekao sam mu da otkaci Hitachi zbog ovoga i da vidi da li ce mu duze ostati slicica , on mi prica nesto deseto...

Vrh Dno