Šta je novo?

komp kao budilnik

sumanut

Čuven
Učlanjen(a)
02.11.2003
Poena
650
nadam se da je ovo prikladno za ovde ... bila je ova tema pre potrazhio sam al nishta ne izlazi ... onaj deo oko biosa sam namestio ... al ovaj drugi deo mi nije jasan ... jel moze neko u ***** frendli formatu da mi objasni step baj step ... kako da automatski kad mi se komp upali pochne da svira vinamp? i josh kad bi moglo postepeno da se pojachava ... mada u to vec sumnjam :type:

izvinjavam se moderatorima shto cu okaciti ovo ovde bez pitanja ... ali potrebno mi je 620 bajta web prostora ... a ja nemam nishta ... nadam se da nije problem ... mozete i vi da mi pomognete ... okachio sam midi fajl pa ako pa ako ima ljudi dobre volje skinite pa poslushajte ako znate kako se zove recite i to je to :guitar: ...

josh jednom izvinjanje znam da ovo nema nikakve veze sa it caskanjem al stvarno ne znam vishe od koga da trazim web prostor ... a mislim da ce bench preziveti jedan kb ... ako je problem brishite ...

promenio sam extenziju u doc poshto bench ne prima midi ... pa samo vratite u midi i pustite u winampu ... ne znam dal ce da radi ako nemate 5.0

aj uzdravlje ... i hvala

:bottle:

Prilozi

• unknown.doc
    620 bajta · Pregleda: 55
Poslednja izmena:
samo naziv da ... hvala hvala :)

...jel moze neko u ***** frendli formatu da mi objasni step baj step...
Napravi listu pesama koje hoces da ti sviraju kada ti se pali comp, snimi je i prevuci je u StartUp (Start -> All Programs -> StartUp). Naravno mozes da prevuces i samo jednu pesmu...

hvala ... vec sam pomislio da cu ostati bez odgovora ..

Nazad
Vrh Dno