Šta je novo?

Komentari na sajt

Za pocetak font, vertical scale ocajno izgleda.

S obzirom da je ovo 4.01 verzija sajta moze se reci da ocajno izgleda! Ipak za jednog programera i web mastera dosta lose...

Mislim da bi trebalo da bude ista navigacija na svim stranicama kao na pocetnoj i stvarno promeni font...

1. Tekst predstavi kao tekst, a ne kao sliku koja je isečena na vertikalne kriške (videti attachment). Nije problem u fontu. Stranica izgleda kao da si je celu napravio u Photoshop-u, a onda samo iseckao (a tako se ne prave dobre stranice). Dobro je što si barem koristio gif, a ne jpg (što je kod nas uobičajeno :)).
2. Skini podatak o verziji sajta
3. Skini natpis "ALL BEST!"
4. Ova narandžasta mi baš i ne prija očima, stavi neku blažu nijansu koja vuče na krem
5. Komentar HTML koda ću da preskočim ovaj put. :)

edit:
6. Izbaci tekst "Sadržaj početne web stranice"
7. Preformuliši tekst, npr. "Web mastering", "Ovo je početna index stranica" ...
8. Interpunkcija. Razmak treba da se nalazi iza tačke, a ne ispred.
9. Brojač poseta nekako štrči. Podigni ga malo gore, na crnu traku.

Prilozi

• index_rH.gif
    index_rH.gif
    5.4 KB · Pregleda: 58
Poslednja izmena:
jako lose, grafika para oci, teks slabo citljiv.

moj krajnje dobronameran savet, ako ne znas kako nesto da uradis, pogledaj kako su to uradili neki koji se bave slicnim poslom kao ti, a uspesni su u tome, na primer miscorsoft, ili recimo http://www.spbsoftwarehouse.com/
Najuspesniji sajtovi nemaju fensi grafiku, poenta je na lakoj navigaciji i pronalazenju informacije.
Batali grafiku, izbaci banere, koristi css da prilagodis prezentaciju razlicitim rezolucijama....

Da, moram se sloziti da je ovo dosta lose. Da ti je ovo verzija sajta 0.9 i da se vratimo 12 godina u proslost i da se naravno israve fontovi (da ne budu strechovani) mozda bi i bilo prihvatljivo, ovako nikako... Mozda ce verzija 5 biti bolja :)

Nazad
Vrh Dno