Šta je novo?

Kome treba PC3200 ???

simpson H

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.04.2001
Poena
680
Evo nekih rezultata

Memorija Samsung PC 2100 Golden Sample😀 na 200MHz !!!

A sad' malo dodajem gas😀 na 206MHz

I konacno....

Udara u plafon na 214!!!Na 216MHz,puce WIN XP kao dinja i sada pisem sa sveze instalacije😀

Imajte u vidu da je ovo PC2100 memorija a rezultat nije za bacanje

Pozdrav

Nije ti baš najadekvatniji naslov, možda bi prikladnije bilo "Kome treba PC1066". 😀

magick je napisao(la):
Nije ti baš najadekvatniji naslov, možda bi prikladnije bilo "Kome treba PC1066". 😀
A ,ne ne.Tu nisi u pravu.Samo zamisli kada nju navijes😀 😀 .Ozbiljno sam poceo da razmisljam o Rambus-u ,jer ovaj 1066 se Boga mi dobro klokuje.

simpson H je napisao(la):
A ,ne ne.Tu nisi u pravu.Samo zamisli kada nju navijes😀 😀 .Ozbiljno sam poceo da razmisljam o Rambus-u ,jer ovaj 1066 se Boga mi dobro klokuje.
A zamisli tek PC1200 ili PC1333. 🙂 A tek PC1600! 😛 Ali kako stvari stoje izgleda da ga nećemo nikada ni videti. 🙁

Oćete da otvorimo jedan poseban deo foruma samo za vas dvoje sa naslovom tipa "Intel - Moj Prvi Orgazam" 😀😀

Bane® je napisao(la):
Oćete da otvorimo jedan poseban deo foruma samo za vas dvoje sa naslovom tipa "Intel - Moj Prvi Orgazam" 😀😀
Evo, opet počinje to da se dešava. Naelektrisali ste se posle ovih žučnih rasprava sa Simpsonom pa sad sve varniči. Šta sam vam bre ja ovde, neki magnet za sva ****** i istresanje što je Intel skuplji? Svoje frustracije i besove istresajte negde drugde moliću. ( Bane ovo se ne odnosi na tebe explicitno )

Ovih dana je bilo dosta Intel - AMD prepucavanja na forumu i vidim da se sasvim lepo snalazite i bez mene. Bilo je tu vala i vređanja i lupetanja nebuloza, u očajničkom pokušaju da se unizi suprotna strana, čak je i jedan thread morao da bude zaključan. Kao što vidite uopšte vam nije potreban Magick da bi se stvorila gužva. 🙂

Zašto si morao da podbadaš, vidiš da i ovako ima dovoljno tenzija ( ja se od svega ograđujem ). Uostalom šta ti znači to kada Intel direktno nije ni bio spomenut. Smeta ti što pričamo o velikom memorijskom transferu što je boljka AMD-a? Čuj nismo mi hteli nikoga da vređamo. Jel' to znači da druga strana treba da skače u oči kada se spomene 3DMAX? Ajde uoszbiljite se i dosta gluposti.
:wave;

magick je napisao(la):
Evo, opet počinje to da se dešava. Naelektrisali ste se posle ovih žučnih rasprava sa Simpsonom pa sad sve varniči. Šta sam vam bre ja ovde, neki magnet za sva ****** i istresanje što je Intel skuplji? Svoje frustracije i besove istresajte negde drugde moliću. ( Bane ovo se ne odnosi na tebe explicitno )

Ovih dana je bilo dosta Intel - AMD prepucavanja na forumu i vidim da se sasvim lepo snalazite i bez mene. Bilo je tu vala i vređanja i lupetanja nebuloza, u očajničkom pokušaju da se unizi suprotna strana, čak je i jedan thread morao da bude zaključan. Kao što vidite uopšte vam nije potreban Magick da bi se stvorila gužva. 🙂

Zašto si morao da podbadaš, vidiš da i ovako ima dovoljno tenzija ( ja se od svega ograđujem ). Uostalom šta ti znači to kada Intel direktno nije ni bio spomenut. Smeta ti što pričamo o velikom memorijskom transferu što je boljka AMD-a? Čuj nismo mi hteli nikoga da vređamo. Jel' to znači da druga strana treba da skače u oči kada se spomene 3DMAX? Ajde uoszbiljite se i dosta gluposti.
:wave;

Ne izmisljaj ! Stvarno si preterao ! Pa zasto bismo mi skakali u oci kad na nasviranom P4 [email protected] rendering AMD optimizovane scene traje 6 sec. manje od dual Atlon konfiguracije ? 🙂 Molio bih te da prestanes sa slicnim insinuacijama 😀
A inace ne vidim zasto bi ti smetalo da budes magnet za ****** ! 😛 To bi znacilo (shodno teoriji magnetizma) da si ti u stvari susta suprotnost ******, tj. da nemas veze sa istim vec da si 100% cistunac 😉
Pozdrav medzik :wave;
BTW zar se magicni na engleskom ne pise samo magic, bez k na kraju ?

Mister No je napisao(la):
rendering AMD optimizovane scene traje 6 sec. manje od dual Atlon konfiguracije ?

a gde to ?

i ne postoje scene optimizovane za ovaj ili onaj procesor.

i da, magick, to je SSandra bre...

a da je p4 ***** za render, to je chinjenica...ja sam ishao kod simpsonH-a prevenstveno da bih probao Viewport test, tacnije, da bih se uverio da je p4 dobra modeling makina...a vi zapeli k'o da u 3dmax-u preko celog ekrana pishe Hit To Render...max nije Render, nego program za modelovanje i vizuelizaciju.

Mister No je napisao(la):
A inace ne vidim zasto bi ti smetalo da budes magnet za ****** ! 😛 To bi znacilo (shodno teoriji magnetizma) da si ti u stvari susta suprotnost ******, tj. da nemas veze sa istim vec da si 100% cistunac 😉
E sad' si se prok*njao gore od mene u svojim najnadahnutijim trenutcima. 😀
Pozdrav medzik :wave;
BTW zar se magicni na engleskom ne pise samo magic, bez k na kraju ?
Da, al' postoji u tome nešto okultno. Vidi se da nisi slušao Zepeline. 🙂 😉

magick je napisao(la):
Da, al' postoji u tome nešto okultno. Vidi se da nisi slušao Zepeline. 🙂 😉
Da bude jos okultnije treba jos da dodas i kod Fanatick-a!😛

Ufretin je napisao(la):
Da bude jos okultnije treba jos da dodas i kod Fanatick-a!😛
Ma znam, hteo sam ja al' neću da cimam Pecu. 🙂

Re: I konacno....

Udara u plafon na 214!!!Na 216MHz,puce WIN XP kao dinja i sada pisem sa sveze instalacije😀
Imajte u vidu da je ovo PC2100 memorija a rezultat nije za bacanje

Pozdrav

Ne rece mi onda, sta ce ti Geil? 😛

Re: Re: I konacno....

Aca je napisao(la):
Ne rece mi onda, sta ce ti Geil? 😛
Vrlo prosto.166fsb/3/4=221.333 sto ce reci ,ovo su mogucnosti ploce.Da bi drzao mem. na 206 (gde se ponasa odlicno)morao bih da vratim clock na 155fsb,a to necu.Sa mem. na 220 ubijam RDRAM 1066.Sumanuto,priznajem,pogotovo sto sam memoriju porucio po odvratnoj ceni od 106$+14$postarine i opet cu imati samo 256MB.Ali za mene ovo nema cenu.Kada sam se vec primio na P4 i startno pucanje duplo vece kinte,IDEM DO KRAJA😀

Pozdrav

Re: Re: Re: I konacno....

Vrlo prosto.166fsb/3/4=221.333 sto ce reci ,ovo su mogucnosti ploce.Da bi drzao mem. na 206 (gde se ponasa odlicno)morao bih da vratim clock na 155fsb,a to necu.Sa mem. na 220 ubijam RDRAM 1066.Sumanuto,priznajem,pogotovo sto sam memoriju porucio po odvratnoj ceni od 106$+14$postarine i opet cu imati samo 256MB.Ali za mene ovo nema cenu.Kada sam se vec primio na P4 i startno pucanje duplo vece kinte,IDEM DO KRAJA😀

Pozdrav

Nisam ni ja bolje prosao 166$ ali Kanadskih sa postarinom. Oces najbolje, ima i da platis. 😛

Nazad
Vrh Dno