Ja mislim da liku treba zestoko napuniti taj goranki68 mailbox :d
Ne samo da prodaju e-mail adrese, nego 'ladno nude i spam uslugu:smash:.
http://www.paukovamreza.com/EmailoviUmestoVas.php?mLink=
Kada pristupim prvom rezultatu na Google-u dobijem stranicu sa sledecom porukom:
izvrsilac nije uspeo
Vas browser nije dostavio izvestaj iz kog podrucja dolazite, i zbog ovoga, ne mozete da koristite kontakt oblik. Koristimo ovaj izvrsni test da bismo izbegli ljude koji spamuju nase korisnike nezeljenim mail-ovima sto je veliki problem na mrezi danas.
Najverovatniji razlog cemu ovaj propust na Vasoj strani je sto koristite Norton Internet Security ili drugi licni firewall na vasem kompjuteru.
Opis
Email imenici (300000 emailova)
Ovo je Najefikasniji nacin Internet marketinga
E-mail marketing KAMPANJA - platite samo za one koji dodju na vasu stranu !!!
Saljemo E-MAIL-OVE UMESTO VAS BRZO EFIKASNO I JEFTINO
Sta na ovo kaze zakon?
Ljudi, da li ste normalni?...
Dobro, vidim da generalizujete stvari.Nego aj prvo da krenemo od onih najvecih kao sto su kradljivci automobila, pljackasi stanova....
Dobro, vidim da generalizujete stvari.Nego aj prvo da krenemo od onih najvecih kao sto su kradljivci automobila, pljackasi stanova....
Ovo nije tema o njima, izmedju ostalog.
Ajde bre malo spustite loptu, pravite konja od muve. Odjednom smo svi tako fini, i sve zivo nam smeta....
Sto bre malo, za promenu, ne popizdite zbog spama na tv-u?
To su bre reklame po vise desetina minuta, to kao nije spam, vec reklama? Pa i ovo je reklama.
Reklamiraju se ljudi da izvuku poneki dinar, od necega, pokusavaju da prezive. Nemaju svi kintu, ono, kao "ja imam i ne moram da se cimam".
Ima tu i postenih ljudi koji rade nesto ozbiljno, pa su prinudjeni da se tim putem reklamiraju, jer nemaju, recimo, para za neke banere ili reklame ili slicno.
Tolerancija nam fali, generalno kao naciji, takodje razumevanje drugih i okoline, ali ne ovde se po obicaju pljuje po nekome ko pokusava da nesto uradi posteno.
Nema se love, valjda je to svima jasno. Neka se javi taj kome nije.
Sta, bre, nije mi jasno?
Ajde bre malo spustite loptu, pravite konja od muve. Odjednom smo svi tako fini, i sve zivo nam smeta....
Sto bre malo, za promenu, ne popizdite zbog spama na tv-u?
Verovatno ti je adresa sa licnim imenom (plus neki broj), a ti koji salju spamove salju ih na sve moguce kombinacije karakteristicnih imena (uzetih iz imenika) i brojeva (jer je to najcesci nacin odabira adrese).E sad, kako objasniti da mi na neprijavljenu adresu stize spam?!
Pa ne moras ni na netTV ne moram da gledam, niti moram da slusam radio.
Uh, prvi si me izvalio :dBtw Kekenda hmm...
Aha :lupko:Ili smo ti chachnuli komsiju ili si ti pomenuti Goran Kevresan kad te ovo toliko pogadja ,)
Jel slusas ti sebe? Zar svi mladi koji nemaju posao, treba da idu na njivu? Ma daj, znas koliko to smesno zvuci? Ti kao da ne znas u kojoj si drzavi? Pa ne mogu svi na njive, pobogu!TV ne gledam uopste i ne zanima me. A Mail otvaram svakodnevno, vise puta. A ta spamercina nit je muva, niti konj nego pokvareni magarac koji od svih nas pravi majmune.Kradja emailova je kradja privatnosti i treba biti krivicno i brutalno i fizicki gonjena.
Ako nema covek sta da radi, niti cime da prehrani 100-inu dece, nek ide nek radi nesto posteno: Motiku u sake pa nek zaradi za hleb kao i svi ostali posteni gradjani!![]()
Prica se nesto tako, koga interesuje vise, ima na es-u pisanija.Verovatno ti je adresa sa licnim imenom (plus neki broj), a ti koji salju spamove salju ih na sve moguce kombinacije karakteristicnih imena (uzetih iz imenika) i brojeva (jer je to najcesci nacin odabira adrese).
Recimo ja imam dve adrese na gmail, pa na onu koja je licno ime+broj mi stize gomila spama, a na onu koja je sa nekim nekarakteristicnim pojmom mi ne stize ni jedan jedini.
Pa kad ne znas zasto se javljas?Skinuto sa PC berze:
Goran Kevresan
H.Veljkova 33
Kikinda
E, sad, da li je to taj lik, ne znam, ali s njegovim prezimenom, tesko da postoje 2 ista :-devil-:
Koji?Sad ce covek morati da se seli zbog vas. :d
Skinuto sa PC berze:
U svakom slucaju, treba mu napuniti vugla, a ne samo inbox![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari