Šta je novo?

Kombinovani šporet

Milos_00

Poznat
Učlanjen(a)
05.01.2022
Poena
35
Pozdrav svima, prelistao sam forum ali nigde nisam našao temu za kombinovane šporete.
U narednom periodu bih trebao da kupim novi šporet, verovatno ću ići na varijantu 3 plinske ringle, 1 strujna i rerna na struju.
Šporet bi bio priključen na gas za grejanje, a ne na plinsku bocu (kuća ima grejanje na gas).
Trenutno za oku mi je zapao ovaj :

HANSA FCMX68209​

Ali opet ne razumem se, ako neko ima iskustva ili preporuku za nešto drugo bio bih zahvalan.

Ja sam pre neki dan naručio
Gorenje GK6C61XC, cena je malo veća od tog Hansa, ali ima turbo rerno… Hansa nema… 5 godina produžene garancije… a i ženi je Gorenje bio vizuelno lepši :) Čekam da stigne pa ću ti javiti utiske.
Ali eto da razmisliš i o tom modelu :)

Takođe treba da kupim šporet, planirao sam kombinovani, 3 ringle na gas (preko butan boce), jedna električna, rerna ventilatorska. Ovaj Gorenje GK6C61XC mi je zapao za oko, pošto nešto i nema neki izbor za kombinovane samostojeće šporete ove kombinacije. Da li si kupio i kako se pokazao? Odnosno da li je neko video negde samostojeći šporet u 60x60x85 deimnzijama, a da ima bar jedan veliki gorinik u dva venca (pogodan za vok), to mi je ustvari želja, al' nisam našao. Na ovim običnim gorionicima hrana spremana u voku bude udinstana, a ne upečena.

Nazad
Vrh Dno