Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ortaku treba neki multifunkcionalni kolor laser. Ako ne moze da se uklopi u cifru, onda neki kolor laser koji je jeftin za eksploataciju (ima solidno boje u orginalnim tonerima plus refill nije skup)
Klasa koja ima solidno boje sto bi ti rekao je u mf. Varijanti oko 500 eura iliti hp 2420 mislim kertridzi nose oznaku 530. Imaz za manje para samo stampac sa istim kertridzima. Moze da se reciklira.
evo ti url pa gledaj
i racunaj da kod nas kostaju min toliko al u eurima. Za 15 hiljada dinara shto bi rkeo muja ne moz ni sam sebi da .....
Kolor laser josh u multifunkcionalnoj varijanti, sa solidnim kertridzima je minimum 500 eura optimum je oko 750 eura. Ako kupish neki od obichnih jeftinih kolor stampaca, uradicesh 30 tak stranica u koloru i stampac ce stati sa radom. Vreme je za kupovinu novih kertridza. Kad budesh video da 4 nova kertridza za taj jeftin stampac koshtaju bar 20.000 dinara kazacesh au ovo nije za mene.