BL@CK DE@TH
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.04.2003
- Poena
- 619
Da li je neko negde procito tacnu hardversku zahtevnost FC-a?U SK pise da je "hardverska zahtevnost tema za kratku horor pricu".
Ser_Zile je napisao(la):znaci ja ako uzmem ASUS 9600XT sa mojih 512 i 2600+ nisam nista uradio :wall:
MichaelZ je napisao(la):E bas tako , imam tu kombinaciju sto si naveo i ...SECKA !
Pozdrav , Misa...:exploder:
A ti bi da igras i FarCry i D3Ser_Zile je napisao(la):ne znam sta da radim, treba mi nova graficka a nema se para za neki 9800pro.
jel ti problem da gurnes u masinu jos 512MB rama pa da vidis kolko to pomaze?
ako pomaze onda taj GPU mozda nije losa investicija...
MichaelZ je napisao(la):A ti bi da igras i FarCry i D3![]()
Nije mi problem da gurnem u masinu 512Mb ali jeste da ga nadjem :d
Imam kod zene 1 modul od 256 Mb , ali kod mene je samo 1 slot slobodan .
Svi koje znam imaju module po 256 , mislim bedak...
Nebitno , veci problem je da skidam opet >500 Mb demo-a i da ga cepam na dva dela (posto imam flash od 256Mb) , ...
Poenta je da li si u poziciji da cekas 1 mesec ?
Ako jesi , moj ti je savet da sacekas i skupis jos malo para .
Pozdrav , Misa...:exploder:
Ser_Zile je napisao(la):jel ti to mene ganjas ovde po forumu![]()
para nece biti vise ni kroz godinu dana jer ne mogu da odvojim pare za neku ludu karticu iz dva razloga:1. nisam u mogucnosti pored gomile drugih obaveza; 2. ne dam 250€ za graficku :d .
tako da ako 9600XT ne radi posao ostajem na mx440 :vomit:
pozdrav
dexx je napisao(la):Meni na Laptopu 1.7M 512 MB i ATI9600 na 1024 x768 sa medium detaljima i bez AF radi odlicno i izgleda super, ionako nevidim razlog zasto bi neko igrao bilo sta u vecim rezolucijama, a za detalje... pa nemoze bas sve.
Skot je napisao(la):Nije mi jasno ljudi o cemu vi pricate. Juce sam probao Far CRy demo i to na dve konfiguracije - Jedna je XP na 2.2GHz na 200MHz magistrali na Nforce2, 512 MB i FX 5900 XT i igra u 1024 sa very high sve, bez anisotropic i medium shadow radi bez seckanja. Druga je Athlon XP 1600+ na KT333 i Radeon 9600XT, 512 RAM, i igra radi na 1024 sve na high sa 40 -50 FPS. - Kartice na default vrednostima - mogu i screenshotove da vam saljem ako bas insistirate...
igor2 je napisao(la):Ali bre to je notebook
Otkad je notebook za igranje
----
Post za 2 godine...hl3 mi secka na mobilnom![]()
Pa da nisam zavrsio Call of Duty na notebooku mozda bih se i slozio sa tobom da nisu za igranjeigor2 je napisao(la):Ali bre to je notebook
Otkad je notebook za igranje![]()
LOWRENCE je napisao(la):Joj, samo da se docepam nekog mob-a na kojem moze da se pokrene emulator za C64... Kontam, da ako svaku igru koju sam onda voleo (a i sada ih volim) igram po 2-3 dana, ma ono, trebace mi oko 2-3 godine da sve probam ponovo![]()
A onda idemo na emulator za Amigu :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari