RamOne je napisao(la):GF4 MX 420
GF4 MX 440
GF4 MX 460
GF4 Ti4200
GF4 Ti4400
GF4 Ti4600
i kvalitet ide ovim redosledom, naravno "MX" nije ni blizu performansama GF4 Ti kartica...
RamOne je napisao(la):Koliko para toliko muzike, GF3 je po meni bolji od GF4 MX kartica.
Odnos cene / performanse je naravno Ti4200, racunaj da ces izdvojiti oko 200 evra za tu graficku.
OK, posto se i ja dvoumim izmedju GF4 MX i GF3 TI kartica, koja bi preporuka bila za GF3TI? U principu, volim overklok, ali opet ne znam da li 128 ili 64Mb?RamOne je napisao(la):Koliko para toliko muzike, GF3 je po meni bolji od GF4 MX kartica.
...
The Minister je napisao(la):OK, posto se i ja dvoumim izmedju GF4 MX i GF3 TI kartica, koja bi preporuka bila za GF3TI? U principu, volim overklok, ali opet ne znam da li 128 ili 64Mb?
Nema sanse da je nadjes za te pare.To sto je neke "poznate" firme trpaju u cenovnik,je sasvim druga stvar.To se zove SPAM!!!blue je napisao(la):Ok, onda od kog proizvodjaca i u kojoj domacoj firmi (cena se podrazumeva). I koliko je isplativa Inno GF3 TI200 64MB DDR za 116evra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari