c3 je napisao(la):Meni win xp stoji jos od januara prosle godine a redovno ga maltretiram i zlostavljam istina da sad vec zauzima 1.5gb i da one zelene kocki treba 12 puta da prodju da bi se ucitao win ali me jako dobro sluzi
c3 je napisao(la):sad vec zauzima 1.5gb i da one zelene kocki treba 12 puta da prodju da bi se ucitao win
c3 je napisao(la):A kako se pravi i ucitava taj ghost image ajde molim vas objasnite mi
Pop ti rece kako se pravi gost,ali te verovatno kao sto je i mene mucilo (muci i tebe)jel tamo ima dosta funkcija,ja da budem islren mislio sam da je komplikovano ali nije ja cu ti objasniti korak po korak.c3 je napisao(la):A kako se pravi i ucitava taj ghost image ajde molim vas objasnite mi
;-))))))))))))
XP postoji tek godinu i po dana.... Tako da ti toliko radi bez reinstalacija.Dandy je napisao(la):Hm, moj XP pro radi vec jedno 2 godine bez reinstalacija.
Pa to mu dodje to... Moguce da sam se malo zabrojao 🙂 Poenta je da sam instalirao XP kada se pojavila final verzija (ona koja je stigle kod nas pre nego sto se pojavila u svetu 😉 ) i od tada sam samo stavio SP1.][V][ATRIX™ je napisao(la):XP postoji tek godinu i po dana.... Tako da ti toliko radi bez reinstalacija.Dandy je napisao(la):Hm, moj XP pro radi vec jedno 2 godine bez reinstalacija.
😉
Auuu, da... ja sam dosao do cetvrte vertikalne linije sa spiskom programa u 1280x1024 🙂Anti Patriota je napisao(la):inace treba videti listu programa na start->programs ....
Nemoj da se ljutis, ali ako vec tako stoje stvari, ja bih resenje potrazio u Control Panel-u: Add/Remove Progeams, pa udri po UnInstall-u istog.Lucas je napisao(la):Kako da se podesi onaj Smart meny sistem na XP-u -> ima programa koje u opste ne koristim a XP ih namesti da se ne vide tek posle mesec dana...
Jel moze ovo da se ubrza?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari