Šta je novo?

Koliko Uspete da skinete kao rapidshare free user (screenshot)

bear

Slavan
Učlanjen(a)
09.10.2007
Poena
320
Dakle, trenutno premium useri imaju limit 80 GB mesecno tj 2.67GB dnevno.

Koliko Free useri mogu da skinu za isto vreme?
Lepo bi bilo da napisete koji program koristite, imate li koju skriptu uz njega, koju brzinu neta imate, provajdera i sl.

Evo mog primera:
- sbb
- 2mb/s
- jdownloader
- radi 24h u pozadini i nikad ne gasim (koristim samo dva dana za sada) i uopste mi ne smeta u normalnom surfovanju (stopiram torrente)
- pored rapida gotovo uvek (sem kad surfujem) rade torrenti, pa bi pretpostavljam rezultati bili i bolji da torrenti ne "guse" rapid

Ja sam za dva dana (bez 1h :)) skinuo 6GB
Zakljucak - Premium je bzvz (imao godinu dana)

Aj navalite :)

Prilozi

• Clip.jpg
    Clip.jpg
    20.5 KB · Pregleda: 220
Poslednja izmena:
Huh ...
Pa trenutno je premium cista budalastina reklo bi se ali...
Imam ga dugo i bio je FENOMENALAN. A sad... pa recimo da je neophodno snalaziti se.
Skidas sve ono sto ti je relativno nebitno kao free user a cuvas tih 80(40) :) za stvari koje zelis da skines u najkracem mogucem roku.
Skidanje za free usere je smesno sporo preko dana tako da za one koji su naviknuti na stari rapid IZUZETNO nervira :)
btw videcemo koliko ce potrajati ova politika. Licno mislim da nece dugo i da ce morati da povecaju tih 80G.

Za one sa sporijim vezama <1mbit preporucujem netload.in! Kod njih postoji ogranicenje da za jedan sat moze da se skine max 100MB, a ako se prekoraci onda mora da se ceka ceo sat, medjutim, takodje omogucavaju i download fajlova od 400MB za koje vam treba vise od jednog sata (~90min na 768kbit), tako da ovaj limit uopste ne vazi i uopste nema cekanja, kad se zavrsi jedan fajl odmah moze da se skida naredni, a sto je najbolje uvek je full speed (768kbit Beotel, jdownloader). Problem je sto linkova za nl nema kao za rs ali sve sto je "sveze" sigurno cete naci. Znam da je off ali na rapidu imam premium nalog pa reko da budem nekako od koristi.

Poslednja izmena:
- 768k adsl
- USDownloader
- skinem dnevno više nego što mi treba, al nemam pojma koliko :)

inače, bio sam ranije Premium korisnik ;)

Premijum ni malo nije BEZVEZAN

kako ces da skines tonu malih fajlova 5-20mb ???
Tu je premijum keva.

Sto se tice netloada on ima ogranicenje jedan fajl za jedan sat.
To jest ako ti je veza sporija onda mozes da zapocnes skidanje sledeceg cim prodje sat vremena od pocetka prethodnog i da skidas dva tri ili cetiri fajla u isto vreme.
Da cetiri meni se desilo da skidam cetiri fajla u isto vreme jer dok se zavrsilo skodanje fajlova sa rapida, FF, MU i kojecega drugoga onaj prvi sam skidao preko tri sata.

Netload je sjajan samo sto nema toliko linkova za njega ali na bar cetri foruma ima linkova i za njega tako da to radi skoro savrseno.

Mozes li te forume na pm :)

Poslednja izmena od urednika:
-768k, Telekom
-CryptLoad (nema čekanja jer menja IP kad završi fajl)
-Skinem oko 3GB dnevno. Mada mislim da može i više ali je meni i ovo mnogo.

:wave:

Ja cryptload palim samo uveche negde od 12 pa do 12 popodne i uvek mi je download zakucan na 210kb... A danju je sasvim druga pricha... Zato ga tad i ne koristim...

Meni je celom dana 235kb
Jedino popodne tipa od 12-21/2 padne na 30-60kbps
al u ovo vreme je najgore sad nece da mi predje 24

Poslednja izmena:
Na free mogu da skinem dnevno oko 5-6gb (1,6 Mbit-a), i to da skidam samo onih pola dana kada je brzina normalna. A i to mi je previse. A da uplatim premium za pishljivih 80gb, pa da kalkulishem shta cu skidati na free a sta na premium, nema smisla. Ako sam vec platio, necu ogranicenja.

I na sbbu postoji programi koji pogu da promene ip adresu.
kaceni su x puta

Pretrazi ovaj deo foruma. Covek koji je napisao program sve je detaljno objasnio.

Nazad
Vrh Dno