Šta je novo?

Koliko se dobije ?

Pre svega dobijes veci ssd na kome nece biti tesno za sistem i instaliranje jos kojekakvih programa.
Bice i vece brzine, ali samo ako imas plocu sa sata 3 (sata 6GB/s).
Ionako neces moci porimetiti razliku u brzini izmedju dva ssd (uglavnom).

Ma imam , ovaj stari ssd je bas prva generacija njih. sata II , a ovaj je sata III mora da ima neke razlike

Uzmi ako ti treba prostora, ako ti ne treba, nemoj. Kad zatreba prostora lako ces promeniti. ;)

komp.png

jel ok ova brzina za ovaj ssd ili mozda sam ga ukljucio u sata2 ?

Nisu dobre brzine!

Koliko vidim prikljuceno je u sataIII

a da jeste.. pa sta treba da se namesti ?

Treba da namestis sata kontroler na AHCI mod to je ono sto ja znam

Sacekaj malo ima ljudi koji se mnogo bolje razumeju pa ce neko da ti kaze sta i kako

da naravno ali jos jedno pitanje ... Da li moram windows ponovo da instaliram , mislim da podesim sata kontroler na AHCI mod i onda reistalliram windows ponovo ?

Moze iz wina to da se uradi pise tacno kako u nekoj od tema koje je naveo turok

plavi ekran kad probam da uradim .... :trust:

Pobogu, po 1001. put, ahci treba da je ukljucen...
Okaci sliku iz as-ssd (ne link vec sliku).

ukljucen je.. sad ces dobijes sliku ..... mislim lepo sto ste svi pametni ali ovo ne radi ...

Aman, pa sta mu vise i odgovarate... on postavlja ista pitanja, sve ono sto smo 1001. put videli na ovom forumu... a vi mu pak dajete i iste odgovore. Sve je vec ispisano po forumu toliko puta u onih par relevantnih tema, pa ako hoce da cita i da nauci nesto sam - nek ide na search, ako pak nece - ne mora, niko ga ne tera. Uostalom, k'o sto ga niko nije terao ni da kupuje SSD.

A vi ste "svi pametni", BTW. Pa vi sad cukajte i dalje.

Ma sta je... stavio ga garant na sata2 konektor, pa kad je to uvideo, prekacio na sata3 i sad ide punom brzinom... a bio bi red da i sam kaze sta je bio problem.

Nazad
Vrh Dno