Šta je novo?

Koliko prosecno provedete na net-u?

Re: Beotel statistika

laxduke je napisao(la):
Voleo bi da negde mogu da nadjem Beotel-ovu statistiku za 1998 godinu.
Tu je bilo nevidjenih likova, secam se samo da je rekorder bio oko 70+ sati online sa 14400, a drugi je sa 33600 skinuo oko 20gb mesecno.

Svasta ima u ovoj bozijoj basti :D

taj sto je bio 70 sati je verovatno otisao negde za vikend a ostavio net ukljucen!! :)
a sto se ove druge stvarcice tice - to je neizvodljivo!!!
14mb (da kazemo da je to super download za 33.600) x 24 (sata) x 31 (dan) oko 10.4 gb

moj non stop online rekord je bio za vreme bombardovanja preko 12 sati, a verovatno sam tada "potrosio" nekih 15-tak sati toga dana (ono potrosio jer se kod infoskaja jedno vreme nije placao internet!!! :)

Driver je napisao(la):
A jel mi verujesh da i pored toga sve stignem ))

verujem ti - znam po sebi :)

Re: Re: Beotel statistika

taj sto je bio 70 sati je verovatno otisao negde za vikend a ostavio net ukljucen!!
a sto se ove druge stvarcice tice - to je neizvodljivo!!!
14mb (da kazemo da je to super download za 33.600) x 24 (sata) x 31 (dan) oko 10.4 gb

moj non stop online rekord je bio za vreme bombardovanja preko 12 sati, a verovatno sam tada "potrosio" nekih 15-tak sati toga dana (ono potrosio jer se kod infoskaja jedno vreme nije placao internet!!!

Ispravka gornje racunice...

6h/dan x 13mb = 78Mb/dnevno
78mb x 30dana = 2340mb/mesecno (ili ti ~2.4gb)

Ako sam napisao 20gb, onda sam pogresio, mada znam da je bila neka "suluda" cifra za to vreme :)

driver je napisao(la):
A jel mi verujesh da i pored toga sve stignem :)))

do pre 6 meseci sam u isto vreme pakovao i snimao Divxove, pa sam i mlatio pare:) u isto vreme :)

A sad samo mlatis pare na internet. :p

oko 1 i po dnevno.
kad smo vec kod racunice... kako sam ja uspeo da postignem 5kB/s (45000bps) sa 33600 modemom na analognoj centrali?

Ukenjalo te:D

Xenon je napisao(la):
kad smo vec kod racunice... kako sam ja uspeo da postignem 5kB/s (45000bps) sa 33600 modemom na analognoj centrali?

Nista novo,meni se to redovno dogadja,mislim redovno NOCU,da nju tesko,potpuno ista situacija,mada ide i do 48000.Cuti i ne zali se,budi srecan sto je tako.

Xenon je napisao(la):

Pa, moguce je da imas neki USR modem koji zna da i na losijim centralama, gde ni rockwell 33600 nece 3k, da vuce po 4k. Inace, kazu ljudi da vutra cini cuda :D :D :D

A, sto se tice onoga ko je koliko na netu, pa recimo neki prosek radnim danom mi je oko 10-11 sati...

Ja sam svojevremeno dok je radio user karicz (mozda se neko seca) sprovodio sledecu akciju:

Tada se telefon nije placao od 21 do 7 ujutru (mislim placao se jedan impuls :D) i onda se lepo konektujem u 9:05 ukljucim getright i legnem da spavam, a caletu ostavim poruku da me probude pre nego sto podje na posao (oko 6:45 ujutro) :D. I tako sam lepo skidao gomulu mp3-ova, tada je i napster sljakao ko blesav.

Misko je napisao(la):
Ja sam svojevremeno dok je radio user karicz (mozda se neko seca) sprovodio sledecu akciju:

Tada se telefon nije placao od 21 do 7 ujutru (mislim placao se jedan impuls :D) i onda se lepo konektujem u 9:05 ukljucim getright i legnem da spavam, a caletu ostavim poruku da me probude pre nego sto podje na posao (oko 6:45 ujutro) :D. I tako sam lepo skidao gomulu mp3-ova, tada je i napster sljakao ko blesav.

Ma i ja sam tada imao slicne poduhvate, samo sada nemam toliko vremena, u stvari jedva da ga imam uopshte

Ashley je napisao(la):
Oko 26 sati dnevno. Kako? 24 sata na poslu (kablovska veza, konstantno uposlena) i oko 2 sata kod kuce.

ashley online :)

ma to se ne vazi!! ako bi brojali i racunare na poslu na kojima se radi ja bi vec odavno trebalo da "odapnem" :)

Ashley je napisao(la):
Oko 26 sati dnevno. Kako? 24 sata na poslu (kablovska veza, konstantno uposlena) i oko 2 sata kod kuce.

Ajde mi samo reci kako TI to provedes 26 sati dnevno na internetu, ne mozes biti u isto vreme na 2 mesta niti provesti dan bez spavanja?

RasetaM je napisao(la):
Ajde mi samo reci kako TI to provedes 26 sati dnevno na internetu, ne mozes biti u isto vreme na 2 mesta niti provesti dan bez spavanja?

Pa lepo ukljuci download i ode da spava ;)

Misko je napisao(la):
Pa lepo ukljuci download i ode da spava ;)

Pa kako onda ON to provodi vreme na NET-u?

Saoseca se sa masinom :p :D

Ma ja sam Pitino dete...

Kada nisam bio u Lite-u (SCNet) dnevni prosek mi je bio 5 min (proverim postu, news, Benchmark vesti i to je to)

Sada u Lite-u dnevno budem (za mene) ogromantnih 30-45 minuta. Recicete - Ma nije to puno, ali za nekoga ko ranije nije toliko visio na net-u i jeste puno.

Ma iskvario me ovaj Lite rezim i Benchmark forum :D

Misko je napisao(la):

E to je zaista bio posao. Svaka cast! Samo, sta da se desi da user 'sa one strane veze' prekine transfer? A ti "teseterises" ....
:D

:wave;

bolje da preformulises pitanje u koliko prosecno provedete na forumu...?

byMaX je napisao(la):

He ja sam jos uvek ovde :)

Eh, pa po toj logici niko nikada ne provodi ni trenutka vremena na netu posto su racunari prikljuceni na net, a ne ljudi :)

Zar ja moram fizicki da sedim pred racunarom da bih "bio na netu"? Pitanje bi trebalo preformulisati na

Koliko vremena dnevno koristite net?

Ja 26 sata :)

byMaX je napisao(la):

Da, da, u pravu si Max. Palo mi je to napamet, al' rekoh 'ajde necu da cackam mecku:D

meni je najduze neprekidno napajanje internetom bilo oko 8-9 sati a u proseku trosim 30 sati mesecno ali probacu i to da redukujem, stvarno se vise nista ne isplati kod nas.

Nazad
Vrh Dno