Šta je novo?

koliko kostaju?

dsk

Slavan
Učlanjen(a)
24.09.2005
Poena
320
naime, za dole navedene modele sam na netu nasao prilicno velike raspone cena, pa bih molio malu asistenciju oko procene.

HP DV3045
HP ZD8305
Toshiba P30
Toshiba P35

hvala unapred:wave:

zar niko...

dsk je napisao(la):

Pa kako da ti pomognemo, kad pitaš za modele (barem za Toshibu) koji se prodavao pre više od godinu dana...

Moraš da daš malo više karakteristika za te stare modele, u kakvom je stanju, da li je pod garancijom, itd... pa će ljudi moći da procene malo lakše.

Pozdrav

ok, znam da nisam naveo nista od podataka sem modela, zato sto ih ne znam... recimo da su korisceni, ispravni i bez garancije. treba mi samo orjentaciona cena, nista precizno...

dsk je napisao(la):
ok, znam da nisam naveo nista od podataka sem modela, zato sto ih ne znam... recimo da su korisceni, ispravni i bez garancije. treba mi samo orjentaciona cena, nista precizno...

Pa recimo...
Satellite P30-153

Pentium4-538(PP-3.2A(HTT)-P)
512MB DDR (333MHz)
60GB(4200rpm)
17" Wide XGA HB
DVD-Super-Multi (DL)
ATI M11P(64MB)
Atheros 11b/g (11ch) MB43
XP Home

Takav računar, iako recimo godinu dana star, i dalje je VRLO upotrebljiv složićete se. Dakle, zavisi samo od toga u kakvom je stanju, i da li je "VRUĆ" ili nešto drugo. To je stvar lične procene, mislim... trenutne situacije onog ko prodaje, koliko hitno hoće da se "reši" viška tehnike. Znam da su ljudi kupovali i vrhunske Mac-ove za EU 500.

Nazad
Vrh Dno