Šta je novo?

Koliko kablova imate iza stola?

Dejan1972

Slavan
Učlanjen(a)
25.03.2005
Poena
320
Koliko kablova imate iza stola? :D

Prilozi

• S2501450.JPG
    S2501450.JPG
    468.5 KB · Pregleda: 338
Mene sramota da stavim od prasine :D
a nemogu ni da pridjem da pocistim koliko ih je :D

Posto je pitanje u okviru Mrezne opreme, pretpostavljam da se odnosi na mrezne kablove?
Ne verujem da ih neko ima previse...

Pa verovatno nije znao gde da stavi pa je zato ovde
ne misli valjda samo na mrezne barem tako vidim sa slike :D

Evo mojih kablova

image020pc5.jpg

Od strujnih: 1 produzni sa pet uticnica, 4 naponska (2xPC, 1xMonitor, 1xZvucnici), 1 naponski adapter za stampac.

Od "signalnih": 3xUSB (ka stampacu; risiveru za bezicnu tastaturu i misa; jedan koji je stalno na kompu i kacim fotoaparat/telefon), 2 telefonska (u modem i iz modema u telefon), 1 trostruki za zvucnike, kabl od monitora, UTP ka drugom racunaru i koaksijalni od WiFi-a.

S obzirom da je lepo spakovano, niko i ne pretpostavlja da ih ima toliko :)

edit:
Zaboravih da pomenem signalne kablove od levog i centralnog satelita za 5.1 zvucnike.

Poslednja izmena:
Previse. Imam oko 25 metara UTP kabla razvuceno kroz ceo stan (2 switcha, 2 rutera)... a o strujnim i ostalim kablovima da ne pricam. Sramota me da slikam :D

I kod mene slicna situacija 30m utp kabla , 2 rutera ,isdn,stampac,skener,zvucnici,monitorcina......takodje gadno za pogledati(redovno se sve moze usisati ali je neverovatno kojom se brzinom prasina vraca)

Svaki put se setim muzicara Željka Joksimovica koji je celu skalameriju postavio na jednu veliku plocu od nekoliko kvadratnih metara koja ima tockice tako da ceo radni sto može da pomera po sobi tako da je pristup svim kablovima maksimalno olakšan.
Ne znam šta mi je veci problem. Cišcenje ili kada nešto moram da prepakujem. A svaki drugi dan ronim ispod stola...

jako, jako mnogo! Imam mreznih koliko hoces (ruter, wireless ruter, switch) usb uredjaja milion, zvucnika, kablova za povezivanje sa raznim uredjajima po sobi... ma idi :d

Svaki put se setim muzicara Željka Joksimovica koji je celu skalameriju postavio na jednu veliku plocu od nekoliko kvadratnih metara koja ima tockice tako da ceo radni sto može da pomera po sobi tako da je pristup svim kablovima maksimalno olakšan.

ti i zheks ste kucni prijatelji ?

imam krsh kablova. nedavno sam pomerala sto zbog krecenja, boze sacuvaj... ne ponovilo se :D

Nemam nijedan iza stola svi su sprovedeni kroz/zalepljeni za zadnju stranu stola. Ciscenje maximalno lako, estetski dosta bolje izgleda a i mogu da se guraju noge de oces, posto ja kad zapletem moje dve 48ice u kablove to obicno ne zavrsi dobro.

uh, meni iza kompa i nije strasno...Ali iza police za tv....Tv+sat+dek+cd+dvd+risiver+xbox....fala bogu pa postoje opticki kablovi :)

uh..

evo mog haosa iz stola :S:
inace na drugoj slici se vidi kako sam to "vesto" sakrio :d

Prilozi

• DSCN7951.JPG
    DSCN7951.JPG
    287 KB · Pregleda: 190
  • DSCN7952.JPG
    DSCN7952.JPG
    349 KB · Pregleda: 175
evo mog haosa iz stola :S:
inace na drugoj slici se vidi kako sam to "vesto" sakrio :d

Extra sakrivanje kablova!!!!!!! :D Jel moze neki tutorial howto i sl :D Jel bitan fi saksije, zimsko ili letnje rastinje :D ??????

Poslednja izmena:
21 kabel ne racunajuci produzne kablove iz razvodnika.

Tri napojna

Lampa, monitor i kucishte :)

Ostatak je 1 wi-fi komplet i 1 prikljchak za slushke :)

Poslednja izmena:
Tacno 16 :D

Ae dajte bre slike da vidimo da nelazete :p

Daj bre covece uzmi usisivac u ruke i na posao! :)

IMG_7083.JPG

sto manja slika manje djbura se vidi haahah :D

Apsolutno, neopisivo mnogo. Ma i na stolu imam svega, a još kada ubacim i PS3 i njegove priključke...

Ajmo sad ideje o sakrivanju kablova iza kucista.

zavese ispred kablova :d
pada mi na pamet i par sprejeva pur-pena :d

Vrh Dno