Šta je novo?

Koliko igre uticu na vas i koliko ste u stanju da se obuzdate?

Eh, kada uhvati, ne pooshta.
Ali recimo da sam chesto sanjao da sam solid snake iz MGS-a ili gray fox iz MGS-a, ili ovaj baja iz feara-a.
Stranputica radoznalog mozga:)
Ono jes' da to na kraju izgleda kao shpanska serija, ali shta cu kad sam lozevina.
Koliko sam vremena igrao, koliko sam se svadjao sa bivshom devojkom, choveche strashno.
Don't play.

Verovatno sam jedini, ali nakon instaliranja Kasparov Chessmate-a, u stanju sam satima, igrati sah. Neretko je u pitanju jedna ista partija. Mada, igram sah dok radim, tako da se to ne racuna.
Jedino sto zaista volim od regularnih igara je Call Of Duty i Splinter Cell. Prva zbog duha, druga zbog izazova.
Najduze sam igrao sest sati neprekidno, jer sam ujutro putovao i nije mi se spavalo. :smoke:

Poslednja izmena:
Koliko igre uticu na vas i koliko ste u stanju da se obuzdate?

Kao odgovor na ovo bi mogao da posluži "mini vic" koji sam smislio pre sigurno godinu, a možda ima i više:

- Pacijent: "Doktore, imam problem, dajte mi nesto za odvikavanje protiv virtuelnog Counter Strike-a!!?
- Doktor: "Hm, da vidim... (saginje se ispod stola i vadi pravu pusku...)- M-55x, najnoviji model, 600 metaka/min, auto-target... kod mene u stambenom bloku na prozoru svakoga dana poslepodne... slobodni prolaznici, komšije... ma milina jedna!" :d

:)

Inače, slabo ja te 3D naslove, nekako sam još uvek u svetu 2D. :p

Pre 3 godine, dosao sa nocnog cs-a u 6 ujutro. Tatica me budi u 8 da idem na posao a je mu kazem "pa dobro cale jesmo se dogovorili da ne izlazis odma na vrata (astek) zbog bombi".
Inace volim da se igram mada posle deus ex-a nije izasla nijedna igra koja bi zadovoljila moj ukus.
Mada pre pola godine sam poceo da igram dotu u ekstrmnim kolicinama, i mogu se pohvaliti da igram svaki dan 3 sata dote minimum. Ali to su vecernji sati kada ionako nemam obaveza, a mnogo je zdravije igrati se nego blenuti u TV ili ici u kaldionicu.
A mogu se smatrati srecnim jer moja gospodja histerise kad se igram jer, pobogu, mora naci novi guild (ranger lvl20 ne znam sta joj je podklasa :) ). 2 kompa su put ka idili.

igor2 je napisao(la):
2 kompa su put ka idili.
Ако хоћеш идилу продај комп и купи водени кревет...

Nazad
Vrh Dno