c3 je napisao(la):Koje ce biti min konfiguracije za igre koje ce izaci ovog leta
mislim na doom3 hl2 i homeword2
Emisija se zvala i verovatno se jos uvek zove game over. Za HL2 ce prema ljudima koji su radili engine igre biti dovoljna i directX 6 graficka karta. Videcemo...MarkoS je napisao(la):U preview-u za hl2 na tv politici (ne znam tacno kako se zove emisija) preneli da siera kaze da ce "raditi" na 750MHz, mada ja pretpostavljam da je neki realan minimum 1.5-2GHz. A sto se graficke tice, mislim da ce za 800x600 medium bez AA i ANISO biti TI4200 sasvim dovoljan, a mozda i neki FX.
Ser_Zile je napisao(la):Bez radeona9700 te nove igre nevredi ni pokretati.
Wheels je napisao(la):Znači, savetujete da nabavimo neki Ti 4200? Da li će biti značajna razlika u igrama ako se pazari Ti4800?
Da li je dovoljan Ti 4200 ako želim da igram na 1024x768 HL2, Doom 3...? Ako nije, sa kojom bi grafičkom to bilo izvodljivo?
Hvala
Pozdrav
p.s. sad se setih, stalno se pominju AA i ANISO (čak sam negde naišao i na ‘Ansio’ - ako nije štamparska greška)?Kako se oni uključuju/isključuju u igrama? Ako vas ne mrzi, objasnite mi ukratko šta znače ti pojmovi. THANKS!
:wave;
Wheels je napisao(la):... stalno se pominju AA i ANISO (čak sam negde naišao i na ‘Ansio’ - ako nije štamparska greška)?Kako se oni uključuju/isključuju u igrama? Ako vas ne mrzi, objasnite mi ukratko šta znače ti pojmovi. THANKS!
:wave;
OptiPlex je napisao(la):...
Kao prvo 4200 i 4800 su iste karte samo sto ova potonja ima AGP 8x podrsku.
driver je napisao(la):...
Osecam da si puko pare za tu kartu pa sad morash da je opravdash![]()
Ser_Zile je napisao(la):...
Ma jok, trenutno se igram na MX440 i to samo WC3 i Sven-a za sta je dovoljan ali kad izadju pomenute igre sto ce biti u decembru kao po obicaju onda ce morati da se pazari novi GPU a ja tipujem na R9700 zbog cene![]()
Pa ne vredi zato sto i nije znacajno brza od TI4200, i + je znatno skuplja, a obe su u poredjenju sa radeonima (9500+) nula kada se ukljuce AA i ANISO.OptiPlex je napisao(la):...
9700 tada nece bit, jedino da nadjes neku polovnu
I izvinjavam se koliko sam lupio za 4200 i 4800. 4800 je 4600 sa Agp8x podrskom, ali jos uvek stoji misljenje da je ne vredi uzimati![]()
OptiPlex je napisao(la):...
9700 tada nece bit, jedino da nadjes neku polovnu
Ser_Zile je napisao(la):...
Polovna ili neka zamena nije bitno.
c3 je napisao(la):Koje ce biti min konfiguracije za igre koje ce izaci ovog leta
mislim na doom3 hl2 i homeword2
Mare je napisao(la):...
BTW nikad ne kupujte hardver unapred (za neku igru) kad izadje igra saznaces sta treba a i bice jeftinije...
Fora je sto njihovo ukljucivanje stresira graficku do izvesne mere, ali sa citat : "poboljsanim algoritmima memorijskog menadzmenta" -kraj citata , pad performansi je sve manji i manji.
c3 je napisao(la):Pa evo uspeo sam na ovo da nabudzim komp za evo vrelo leto
istinskih hitova.
c 1.1ghz
512rama
gf fx 5200 128mb(kupujem za koji dan)
a koliko ce ovo uticati:
hdd 5400rmp?
driver je napisao(la):...
Kazi ti to maziju i maxu![]()
Mare je napisao(la):...
BTW nikad ne kupujte hardver unapred (za neku igru) kad izadje igra saznaces sta treba a i bice jeftinije...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari