Šta je novo?

Koliko brzo kucate?

41 wpm iz treceg pokusaja. nikako da sednem da naucim to kucanje... :S:

399 otkucaja u minuti, tj. 70 reči... ;) Nisam džabe bio prvak Srbije iz daktilografije 2002. godine :p

39wpm, cenim da bi bilo brze da je text na srpskom?

"You type 390 characters per minute"

"I type
70 words
per minute"

Ovo je iz prvog..
Outlaw, komotno baci tu diplomu.. :)

Sorry, Avijon, diploma je za kucanje na mehaničkoj pisaćoj mašini, koja je dosta teža za kucanje :p A i sećanje na takmičenje ne bledi - 50 riba i ja sam u fiskulturnoj sali u nekoj školi u Pančevu i čvrkamo po mašinama :)

A jeeeste, ali ovo je iz prve, bez neke posebne vežbe pre toga + engleski + reči nemaju veze sa vezom :)

Dobro, dobro :)

BTW, dobar je ovaj test, stvarno su reči ******ske, i što kaže Poštar bilo bi bolje da je na srpskom. Doduše, ima gomila tih testova i programa na netu, ali ništa bolje od učenja daktilografije 4 godine u školi...

Wtf...prvo 51 word per minute pa 41 word per minute i poslednji pokusaj 31 word per minute??!?! Je li ovo neka zezancija??!?!

Siguran sam da nasumičan prikaz reči i njihovo brzo otkucavanje nije u relaciji sa brzinom i kvalitetom kucanja regularnog teksta. Bez obzira da li je u pitanju srpski ili engleski jezik. No dobro, malo zabave nikada na odmet...

Poslednja izmena:
Wtf...prvo 51 word per minute pa 41 word per minute i poslednji pokusaj 31 word per minute??!?! Je li ovo neka zezancija??!?!

Pa i nije. Umaraš se, sve teže čitaš reči, u grču si da ne napraviš grešku, itd.

To je do Intela :) Da si imao AMD kucao bi 91 rec u minuti :D :D :d

Btw moj rezultat je 54 iz prvog pokusaja :)

Poslednja izmena:
Hmm... 54 iz prve, posle opada. Mislim da treba ipak malo sacekati pre ponovne provere.

299 karaktera
52 reci

Brze kucam kada tekst ima smisao!

69 reči iz prve. :) Beše korisna korespondencija u srednjoj školi. :p

You type 241 characters per minute
You have 43 correct words and
you have 1 wrong words

Moze i mora bolje

Poslednja izmena:
You type 307 characters per minute

41 words

Prvi pokusaj samo omasio sam 6-7 kad ne znam text nego moram da ga kucam dok citam, brzi sam kad iz glave lol :)

Treci pokusaj,

You type 304 characters per minute

52 words

Poslednja izmena:
"You type 453 characters per minute"
*** smetalo mi svetlo od spolja :(

You type 235 characters per minute
You have 42 correct words and
you have 0 wrong words

Za prvi put nije lose! :type:

Ja imam 50-55 wpm...
Audio sto ti prvi ne postavi svoj rez? :)

64 iz prve :D
nova mi je tastatura jos se nisam naviko pa dosta gresim :D

Poslednja izmena:
sad samo jos da vidimo kako brzo/tacno kuca nas ortak dominator :D

Poslednja izmena:
Na poslu oko 40 reci, probacu kuci na lapu, cini mi se da ce ici dosta brze :)

Ja - jadnih 30 :(

Nazad
Vrh Dno