Mnooooogoooooo! :Klanjanjedriver je napisao(la):256 kod kuce - 50-80GB, 512 na poslu - ~150Gb. Lokal ne koristim...
Filpenko , SINTER je na SBBu tako da ima 128k/64k NET i lokal 512/512 , sto u u ukupnom zbiru iznosi 640/576 = ~1mbit upload+download.filipenko je napisao(la):Sinteru kako možeš da skineš 50 i više GB sa 128k kad je teoretski maksimum 40GB i to permanentno maksimalnim downloadom?
Upravo tako upravu si ali kazem da kod sbba je onda ukupni download na paketu od 128k ne 128 nego 640kbita , ja recimo 95% downloada vucem iz lokala i samo 5% spolja tako da moze 50GB da se svuce.a i Zevs? To vam je možda protok sa sve uploadom, dl nema šanse sem ako se neko nije zeznuo pa vam pustio 256k, 40.5GB je max protok sa 128k u teoriji.
To ti je ukupni protok download+upload .frrka je napisao(la):Zanima me koliki je vama dl?
Meni je 50GB ali jos nisam dosao do kraja meseca!![]()
filipenko je napisao(la):Ako računate i lokal onda okAli u tom slučaju će da nam bane Floyd sa 1-1.5 TB što vuče iz lokala :d
okmijun je napisao(la):jeli bre a sta radite sa tolikim podacima?!
driver je napisao(la):256 kod kuce - 50-80GB, 512 na poslu - ~150Gb. Lokal ne koristim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari