Šta je novo?

Kolika je normalna temperatura Athlon-a XP 1900+

To zavisi od puno parametara ali ne bi trebalo dozvoliti da u normalnom radu prelazi 50°C.

.....ok...mada mi se cini da ploce vrlo cesto nerealno prikazuju temperaturu...

red alert je napisao(la):

To je posebna prica, time je odgovor na tvoje pitanje dodatno usloznjen.

red alert je napisao(la):

Otvoris kuciste i pipas telo coolera onako sto nize :))), ako imas malo iskustva videces tj osetices da li je "previse" vruc
Uz taj iskustveni metod + ocitavanje mozes dosta dobro da ocenis stanje tj da li je nesto prevruce

to sam i uradio :)
cini mi se da nikako nije prevruc....bas je...mlak :)

jaksa je napisao(la):
Otvoris kuciste i pipas telo coolera onako sto nize :))), ako imas malo iskustva videces tj osetices da li je "previse" vruc
Uz taj iskustveni metod + ocitavanje mozes dosta dobro da ocenis stanje tj da li je nesto prevruce

ahhahahahh :D :D :D
Jaksa mi smo ozbiljan hardverski sajt :)

Da ti nisi jedan od autoraovog txt-a ?

Vocko, ja se ne zavitlavam, nikad nisam pao na one gluposti kao npr moj asus ocitava 35 stepeni, a na gigabyte je 70, isti proc sta da radim, kuku majko.
Znaci bez sondi, mernih traka i slicnih stvari, ovako mozes oceniti temperaturu prilicno pouzdano.

ps. sto si bre ozbiljan sa onim txt-om....:D:)

jaksa je napisao(la):

A "boc boc"? Valjda cim ugasi komp prione rukom? Nikao u toku rada ctp;

Re: Re: Kolika je normalna temperatura Athlon-a XP 1900+

manicic je napisao(la):
sve zavisi, normalno je od 40C do 60C (u zavisnosti od kulera, kucista, it...), a crkava na 90C

Na GA 7 VAX, KT 400 XP 1900 38 C, inace shutdown temp ploce je 110 C ???? Koliko ja znam AMD garantuje za gornju granicu od 95 C te mi je ovo sa Gigabyte krajnje cudno.

Vrh Dno