Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

Ovde je neko pomenuo da se sprema nastavak kolekcije, pa su zato sad na dve nedelje u fazonu da se pripremi nastavak.
Jeste bila ta prič̣a, zato sam im i pisala. Pitala sam samo da li je planirano produženje do 150. broja i ako jeste, da li će se dobijati nov zvučnik. Onaj Enes iz Global Press-a mi je odg. da je planirano samo 99 brojeva. Tako da nemam pojma što na dve nedelje, pretpostavljam ili neki problemi sa transportom ili zbog one nove kolekcije Prvi drugari... Bilo je neko obaveštenje ranije da će do 96. broja izlaziti na 2 nedelje, pa će vratiti na nedeljno, ali videćemo posle praznika šta će biti.

Sad mož da bude sve. Ima smisla sve to.
Oni iz global presa, nemaju pojma uglavnom. I ovako šturo odgovaraju na pitanja. + ko sa robota da komuniciraš

Pre dve nedelje. Na tolko i izlazi. To je tad bio zadnji broj. Ima i dalje da se kupi. Malopre sam ga video, kad sam išo po ostale kolekcije.
Хвала, питао сам на киоску где узимам Легендарне и рекли ми да нису добили, иако су пре тога добијали, али ко зна, можда су и заборавили, пошто не купујем све, само са нашим тврђавама, а на Деагостинијевом сајту не пише који треба да изађе, само датум кад излази, бзвз

Da li je izasao IronMan br. 54 ili će sledece nedelje?

I ja sam pitao na nekoliko trafika, ali svi kazu da nisu dobili zbog praznika.

Star Wars kaciga br9 je izašla danas tako da je verovatno i ostalo stiglo.

Sad uzeo. 97

Prilozi

• IMG_20250109_190427383_HDR.jpg
    IMG_20250109_190427383_HDR.jpg
    97.2 KB · Pregleda: 46
Izašli su novi brojevi prvih drugara i seoskih životinja. A na pakovanju zvučnih priča piše "nedeljno izdanje", tako da bi trebalo do kraja januara da izađe sve! 🥳

Baš me interesovalo za zvučne priče, do kada bi izlazilo na dve nedelje. Koji broj su seoske?

Zvucne price je od pocetka bilo 99 brojeva, nego je pocelo da se suska da ce produziti kolekciju. Srecom nista od toga, jer i ovih 99 brojeva se obradjuje vise likova iz jednog crtaca, tako da bi produzetak po meni bio besmislen.

jel video neko da li su izasle zvucne danas? Ako su ponovo vratili na nedeljno izdanje kao sto je neko napisao gore?

Iako nisam fan, prilicno detaljno uradjene svetlosne grupe i napred i pozadi, jedan od lepsih modela iz edicije.

Nazad
Vrh Dno