Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

Današnji ulov sa sajma autića

1000029006.jpg

Moze fotka neka?

Nije za mene pa je neotpakovana.

Prilozi

• IMG_20241204_112649.jpg
    IMG_20241204_112649.jpg
    160.8 KB · Pregleda: 144
Sta je to, crnim markerom docrtavano?

Sledeći broj je "Boushh" a posle šlem Clone Troopera. Čudi me da nisu u prvih 10 brojeva ubacili glavu C-3PO-a pošto će biti i dosta droida kasnije. Za par nedelja ću im opet slati mejl za spisak od 11 do 20. broja, valjda će odgovoriti eventualno.

Mitchell_Boushh_FINAL.jpg

Da li neko zna kada izlazi novi broj Moji prvi drugari i do kog broja je stigla kolekcija?

Da li neko zna kada izlazi novi broj Moji prvi drugari i do kog broja je stigla kolekcija?
Trebalo bi danas, do sada je svakog drugog četvrtka izlazio novi broj. Poslednji je bio broj 5 (Vini Pu), a sad bi valjda trebalo da izađe ono neko specijalno izdanje na temu Božića.

Šesti broj je ovaj, idu dve figurice po ceni od 1699 dinara.

Screenshot from 2024-12-05 13-15-46.png

Super je ovaj specijal, samo je jelka malo ostrija da znate.

Jel izlazi ove nedelje Zvucna prica? Malo sam se pogubila sad kad ide na dve nedelje.

Mi skupljamo samo Zvucne price. Imamo 3D stampac pa sam napravila klincima policu za figurice.

IMG_20241219_184631697.jpg

Baš lepo izgleda ovaj donji deo. I ova bela boja sa strane figurica.
Ovo me podseća kad u Star Wars-u, zaseda senat. Ogroman prostor sa okruglim stolicama. :)
Kolika je dužina knjiga? Predpostavljam da je ova mali prazan prostor, što je ostao na polici, namenjen za Zvučne Priče
I što ovde nema opcija "sviđa mi se"? :)

Evo dokle su stigle kolekcije:

• Titanik 84
  • Zvučne priče 95
  • Seoske životinje 36
  • Evropski zamkovi 21
  • Star wars 8
  • Moji prvi drugari 7
  • Ljudsko telo 8

Baš lepo izgleda ovaj donji deo. I ova bela boja sa strane figurica.
Ovo me podseća kad u Star Wars-u, zaseda senat. Ogroman prostor sa okruglim stolicama. :)
Kolika je dužina knjiga? Predpostavljam da je ova mali prazan prostor, što je ostao na polici, namenjen za Zvučne Priče
I što ovde nema opcija "sviđa mi se"? :)
Za sad oko 75 cm, ostavili smo jos malo prostora na polici za knjige i jos neke figurice koje nam nisu stale dole

I sledeći broj legendarnih pomeraju na 14.1. pa 28.1. i onda uobicajeno, dvonedeljno. Takođe, cena ide na 1099 dinara. (kao što su muzičke priče podigli)

Poslala sam mail da pitam da li planiraju produžetak Čarobnih zvučnih priča, odg. su mi da je planirano 99 brojeva, tako da se izgleda definitivno završava kolekcija.

I ja sam to teo da pitam. I nikako da uđem na mejl.
A jesu rekli što izlazi na dve nedelje?

Ovde je neko pomenuo da se sprema nastavak kolekcije, pa su zato sad na dve nedelje u fazonu da se pripremi nastavak.

Nazad
Vrh Dno