U bre Aco, otkako si se vratio iz penzije, odma' si krenuo djonom! 😀 :mrgreen:Aca je napisao(la):Naravno ti u svojoj 9700pro klasi, a ja u svojoj ti4200. Meni fali jos stotinak poena. Nikako da malo zahladni. :mrgreen:
Ova cudesa pravis sa novim procesorom? Vrti ti Mark na 2560 MHz?!?!Aca je napisao(la):Prvi sam na drugoj strani, a nisam ni upisao gornji rezultat. 110 poena do prve strane. 🙄
CAR je napisao(la):...
Ova cudesa pravis sa novim procesorom? Vrti ti Mark na 2560 MHz?!?!
I da... sa kojom ti je ovo plocom radjeno? KX-om ili NF7-icom? :mrgreen:
I koji FSB za 2560?
Aca je napisao(la):Naravno ti u svojoj 9700pro klasi, a ja u svojoj ti4200. Meni fali jos stotinak poena. Nikako da malo zahladni. :mrgreen:
DADE je napisao(la):...
Sreca njegova sto nemas 9700pro kad si s tom karticom ga ostavio za 1000 poena sta bi mu tek sa atijem uradio! Svaka cast 😛
Cemu onda tolka cena Intelu kad preklokovan nemoze da se nosi sa amd-om na 2560mhz, jos da mu dodas moje hladjenje (moj radi u 3dmarku do 2683mhz)...
Pozdrav 😉
Dade mesto da pricas klokuj ja sam ti 4200 imao jedan dan a Aca ga ima dugo ti imas 9700pro i dobar amd bolje klokuj daj malo rezultata.DADE je napisao(la):...
Sreca njegova sto nemas 9700pro kad si s tom karticom ga ostavio za 1000 poena sta bi mu tek sa atijem uradio! Svaka cast 😛
Cemu onda tolka cena Intelu kad preklokovan nemoze da se nosi sa amd-om na 2560mhz, jos da mu dodas moje hladjenje (moj radi u 3dmarku do 2683mhz)...
Pozdrav 😉
Amd na 2650 mhz nije preklokovan 😀 😀 😀 A cemu intel zato sto je prvi na prvoj strani.DADE je napisao(la):Cemu onda tolka cena Intelu kad preklokovan nemoze da se nosi sa amd-om na 2560mhz, jos da mu dodas moje hladjenje (moj radi u 3dmarku do 2683mhz)...
Pozdrav 😉
Kokos je napisao(la):...
Dade mesto da pricas klokuj ja sam ti 4200 imao jedan dan a Aca ga ima dugo ti imas 9700pro i dobar amd bolje klokuj daj malo rezultata.
Amd na 2650 mhz nije preklokovan 😀 😀 😀 A cemu intel zato sto je prvi na prvoj strani.
Stator je napisao(la):...
moze jedno malo objasnjenje kao je ovaj uspo sa drugog mesta da naklokuje svoj intel na 4500 MHz????
Cime on to hladi freonom????
Stator je napisao(la):...
moze jedno malo objasnjenje kao je ovaj uspo sa drugog mesta da naklokuje svoj intel na 4500 MHz????
Cime on to hladi freonom????
DADE je napisao(la):...
Pa imas samo 300 poena vise od mene sto je u procentima zanemarljiva razlika, a da i ne pominjem da je moj na bednoj magistrali jer mi je memorija puno losija od Acine i nemam dva modula da mi radi u dual chanelu, a tvoj his 9700pro je na puno vecen kloku od mog! Kad se sve to sabere prosao bi kao na liste za 4200 😀
OK, hvala... samo nisam znao da li si na vreme "update-ovao profil", pa sam zato pitao 😀Aca je napisao(la):Sve ti pise u potpisu.
Znam 🙁Aca je napisao(la):...
Najcrnje je sto je ovo sa serijskom karticom, a ovi ispod i iznad mene svi nabudzili karte na 340-350/720-740. Sa takvom kartom bio bih u prvih pet. No sto rece Nebojsa ipak smo mi siromasni srbi. Tamo citavi timovi, a mi pojedinci odavde protiv njih. :S
CAR je napisao(la):...
P.S. Nego, 'de ti s dede ono prvobitno "Dodaj jos 1 MHz na FSB i to je to"? :mig: 8) :mrgreen:
Malo vise od trista http://service.futuremark.com/compare?2k1=6271563 ali nema veze nisam postovao i slikao svaki rezultat ja jako brzo prelazim 20000 a tih samo trista je mnogo velikih trista a sta kazes na ove ubice od ploca sto dolaze ovih dana pa ja sam onda nedostizan za amd klan. 😀 😱DADE je napisao(la):...
Pa imas samo 300 poena vise od mene sto je u procentima zanemarljiva razlika, a da i ne pominjem da je moj na bednoj magistrali jer mi je memorija puno losija od Acine i nemam dva modula da mi radi u dual chanelu, a tvoj his 9700pro je na puno vecen kloku od mog! Kad se sve to sabere prosao bi kao na liste za 4200 😀
Malo vise od trista http://service.futuremark.com/compare?2k1=6271563 ali nema veze nisam postovao i slikao svaki rezultat ja jako brzo prelazim 20000 a tih samo trista je mnogo velikih trista a sta kazes na ove ubice od ploca sto dolaze ovih dana pa ja sam onda nedostizan za amd klan. 😀 😱
Ajd mi lepo Dade da prodamo nase radeone 9700 i da se trkamo sa acom ili da nateramo acu da kupi 9700,nerazumem kakve veze ima 4200 tad kad sam ja to postovao to je bio rezultat no 1 posle je aco odradio majstorski posao i zavrsio posao u medjuvremenu je doslo do promene hw moga pa je pitanje sta bi bilo.Znaci ili Aca 9700 ili mi Ti 4200 naravno i Simpson mora nabaviti istu kartu pa da vidimo 😉DADE je napisao(la):...
Au ala si mi sad pobegao. Pa Aci na istom kloku graficke nemozes ni da pridjes, a on svoj cpu hladi vazduhom, a ti ne samo vodu da koristis nego zavladala nestasica leda Suboticom 😀
Jak ti izgovor da nemas 4200-tku 😀
Pozdrav 8)
Ne brigaj, opremio si me svetski (dobro, dobro... i simpson je malo 😀), ici cu tvojom utabanom stazom kao pravi naslednik i dostojanstveno te predstavljati! 😀 :mrgreen: :beat:Aca je napisao(la):Intel trenutno nema sta da trazi pored nForca ovaj ga kida u 3DMarku, osim ako Intel ne radi na preko 4GHz-a. No nebitno, ja sam sada stvarno u penziji i vise me kartice i ostalo ne interesuje. Moram bre da kupim kola. 🙁
Ja bih ga nazvao malo drugacije... al' isto pocinje sa G!!!! 😀 :beat: 😀 :mrgreen:Kokos je napisao(la):Vas dvojica zaboravljate da i intelu stize njegov nforce samo mu prvo slovo pocinje sa g....a ja bi ga nazvao gadno vam se pise :!: 😀 😀 😛
Ahahahahaha,naslednik kazes? 😀 😀 😀CAR je napisao(la):...
Ne brigaj, opremio si me svetski (dobro, dobro... i simpson je malo 😀), ici cu tvojom utabanom stazom kao pravi naslednik i dostojanstveno te predstavljati! 😀 :mrgreen: :beat:
Aca je napisao(la):Intel trenutno nema sta da trazi pored nForca ovaj ga kida u 3DMarku, osim ako Intel ne radi na preko 4GHz-a. No nebitno, ja sam sada stvarno u penziji i vise me kartice i ostalo ne interesuje. Moram bre da kupim kola. 🙁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari