Šta je novo?

Kokose, ko ce pre na prvu stranu Futuremarka

• Začetnik teme Začetnik teme Aca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Aca

Čuven
Moderator
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
720
Naravno ti u svojoj 9700pro klasi, a ja u svojoj ti4200. Meni fali jos stotinak poena. Nikako da malo zahladni. :mrgreen:

Aca je napisao(la):
Naravno ti u svojoj 9700pro klasi, a ja u svojoj ti4200. Meni fali jos stotinak poena. Nikako da malo zahladni. :mrgreen:
U bre Aco, otkako si se vratio iz penzije, odma' si krenuo djonom! 😀 :mrgreen:

Aco majstore ovih dana bice velikih iznenadjenja,vidis cim sam se ucutao nesto se desava.... 😳
Inace cestitam a sta je sa onim matorim simpsonom on se nesto ucuto nema ga??????

Simpson sprema deciju masinu 😀 ,a tesko da stignete do prve strane i ti i Aca.Njemu ne dam plocu a tebi CPU 😀 😀 😀

Prvi sam na drugoj strani, a nisam ni upisao gornji rezultat. 110 poena do prve strane. 🙄

Sto bi rekao Ali G - respect !!! Ali verujem da bi bio prvi po odnosu broj poena/ulozene pare !

Inace nforce je majka za VIA, evo primera iz zivota, ortak na MSI na 310/675 i na 12.5x168 ima 13600 poena a ja sa istom karticom na 2.37GHz (12.5x189) jedva 140006. Znaci +21MHz FSB i na najostrijim setovanjima + 270MHz CPU i jedva 400 poena vise. I on i ja imamo 2x512MB rama, ja TwinMOS a on PQI.

Aca je napisao(la):
Prvi sam na drugoj strani, a nisam ni upisao gornji rezultat. 110 poena do prve strane. 🙄
Ova cudesa pravis sa novim procesorom? Vrti ti Mark na 2560 MHz?!?!

I da... sa kojom ti je ovo plocom radjeno? KX-om ili NF7-icom? :mrgreen:
I koji FSB za 2560?

CAR je napisao(la):
...

Ova cudesa pravis sa novim procesorom? Vrti ti Mark na 2560 MHz?!?!

I da... sa kojom ti je ovo plocom radjeno? KX-om ili NF7-icom? :mrgreen:
I koji FSB za 2560?

Sve ti pise u potpisu. Najcrnje je sto je ovo sa serijskom karticom, a ovi ispod i iznad mene svi nabudzili karte na 340-350/720-740. Sa takvom kartom bio bih u prvih pet. No sto rece Nebojsa ipak smo mi siromasni srbi. Tamo citavi timovi, a mi pojedinci odavde protiv njih. :S

Aca je napisao(la):

Sreca njegova sto nemas 9700pro kad si s tom karticom ga ostavio za 1000 poena sta bi mu tek sa atijem uradio! Svaka cast 😛

Cemu onda tolka cena Intelu kad preklokovan nemoze da se nosi sa amd-om na 2560mhz, jos da mu dodas moje hladjenje (moj radi u 3dmarku do 2683mhz)...

Pozdrav 😉

DADE je napisao(la):
...

Sreca njegova sto nemas 9700pro kad si s tom karticom ga ostavio za 1000 poena sta bi mu tek sa atijem uradio! Svaka cast 😛

Cemu onda tolka cena Intelu kad preklokovan nemoze da se nosi sa amd-om na 2560mhz, jos da mu dodas moje hladjenje (moj radi u 3dmarku do 2683mhz)...

Pozdrav 😉

Pa sa Atijem bi verovatno imao 21.000 :mrgreen: i bolje da ga ne uzimam da ga ne postidim. 😳 :mrgreen: :mrgreen:
Inace i ovaj sa vazduhom vrti 3DMark na 2600Mhz-a ali nije vise stvar jacine procesora i magistrale vec limita video kartice, njoj fali jos MHz-a za preskakanje 17.000. :S

DADE je napisao(la):
...

Pozdrav 😉
Dade mesto da pricas klokuj ja sam ti 4200 imao jedan dan a Aca ga ima dugo ti imas 9700pro i dobar amd bolje klokuj daj malo rezultata.

DADE je napisao(la):

Pozdrav 😉
Amd na 2650 mhz nije preklokovan 😀 😀 😀 A cemu intel zato sto je prvi na prvoj strani.

Kokos je napisao(la):
...

Dade mesto da pricas klokuj ja sam ti 4200 imao jedan dan a Aca ga ima dugo ti imas 9700pro i dobar amd bolje klokuj daj malo rezultata.

Pa imas samo 300 poena vise od mene sto je u procentima zanemarljiva razlika, a da i ne pominjem da je moj na bednoj magistrali jer mi je memorija puno losija od Acine i nemam dva modula da mi radi u dual chanelu, a tvoj his 9700pro je na puno vecen kloku od mog! Kad se sve to sabere prosao bi kao na liste za 4200 😀

Kokos je napisao(la):
...

Amd na 2650 mhz nije preklokovan 😀 😀 😀 A cemu intel zato sto je prvi na prvoj strani.

moze jedno malo objasnjenje kao je ovaj uspo sa drugog mesta da naklokuje svoj intel na 4500 MHz????

Cime on to hladi freonom????

Stator je napisao(la):
...

moze jedno malo objasnjenje kao je ovaj uspo sa drugog mesta da naklokuje svoj intel na 4500 MHz????

Tecni azot

Stator je napisao(la):
...

Nista ne pitaj, cim kliknes na linkove za VRzone-a ili sl. napusta se granica racionalnog i ulazi se neki drugi svet 🙂

PS: Verovatno je u pitanju LN (liquid Nirogen - tecni azot) hladjenje...

DADE je napisao(la):
...

Pa imas samo 300 poena vise od mene sto je u procentima zanemarljiva razlika, a da i ne pominjem da je moj na bednoj magistrali jer mi je memorija puno losija od Acine i nemam dva modula da mi radi u dual chanelu, a tvoj his 9700pro je na puno vecen kloku od mog! Kad se sve to sabere prosao bi kao na liste za 4200 😀

Jeste sve je to otprilike tako kako si rekao, ali ne diraj mi Kokosa, bar se svojski trudi. Nije on kriv sto su za 3DMark izmislili nForce2 i sto za XP-a na 2.5-2.6Ghz-a vise nije dovoljan ni P4 na 3.5GHz-a. Mozda ce sledeca generacija Intelovih cipsetova nesto da promeni.

Aca je napisao(la):
Sve ti pise u potpisu.
OK, hvala... samo nisam znao da li si na vreme "update-ovao profil", pa sam zato pitao 😀
Aca je napisao(la):
...
Najcrnje je sto je ovo sa serijskom karticom, a ovi ispod i iznad mene svi nabudzili karte na 340-350/720-740. Sa takvom kartom bio bih u prvih pet. No sto rece Nebojsa ipak smo mi siromasni srbi. Tamo citavi timovi, a mi pojedinci odavde protiv njih. :S
Znam 🙁

P.S. Nego, 'de ti s dede ono prvobitno "Dodaj jos 1 MHz na FSB i to je to"? :mig: 8) :mrgreen:

CAR je napisao(la):
...

P.S. Nego, 'de ti s dede ono prvobitno "Dodaj jos 1 MHz na FSB i to je to"? :mig: 8) :mrgreen:

Obrisao sam, posto sad stoji tacna brzina magistrale. 😉

DADE je napisao(la):
...

Malo vise od trista http://service.futuremark.com/compare?2k1=6271563 ali nema veze nisam postovao i slikao svaki rezultat ja jako brzo prelazim 20000 a tih samo trista je mnogo velikih trista a sta kazes na ove ubice od ploca sto dolaze ovih dana pa ja sam onda nedostizan za amd klan. 😀 😱

Kokos je napisao(la):
...

Malo vise od trista http://service.futuremark.com/compare?2k1=6271563 ali nema veze nisam postovao i slikao svaki rezultat ja jako brzo prelazim 20000 a tih samo trista je mnogo velikih trista a sta kazes na ove ubice od ploca sto dolaze ovih dana pa ja sam onda nedostizan za amd klan. 😀 😱

Au ala si mi sad pobegao. Pa Aci na istom kloku graficke nemozes ni da pridjes, a on svoj cpu hladi vazduhom, a ti ne samo vodu da koristis nego zavladala nestasica leda Suboticom 😀
Jak ti izgovor da nemas 4200-tku 😀

Pozdrav 8)

DADE je napisao(la):
...

Au ala si mi sad pobegao. Pa Aci na istom kloku graficke nemozes ni da pridjes, a on svoj cpu hladi vazduhom, a ti ne samo vodu da koristis nego zavladala nestasica leda Suboticom 😀
Jak ti izgovor da nemas 4200-tku 😀

Pozdrav 8)
Ajd mi lepo Dade da prodamo nase radeone 9700 i da se trkamo sa acom ili da nateramo acu da kupi 9700,nerazumem kakve veze ima 4200 tad kad sam ja to postovao to je bio rezultat no 1 posle je aco odradio majstorski posao i zavrsio posao u medjuvremenu je doslo do promene hw moga pa je pitanje sta bi bilo.Znaci ili Aca 9700 ili mi Ti 4200 naravno i Simpson mora nabaviti istu kartu pa da vidimo 😉

Intel trenutno nema sta da trazi pored nForca ovaj ga kida u 3DMarku, osim ako Intel ne radi na preko 4GHz-a. No nebitno, ja sam sada stvarno u penziji i vise me kartice i ostalo ne interesuje. Moram bre da kupim kola. 🙁

Aca je napisao(la):
Intel trenutno nema sta da trazi pored nForca ovaj ga kida u 3DMarku, osim ako Intel ne radi na preko 4GHz-a. No nebitno, ja sam sada stvarno u penziji i vise me kartice i ostalo ne interesuje. Moram bre da kupim kola. 🙁
Ne brigaj, opremio si me svetski (dobro, dobro... i simpson je malo 😀), ici cu tvojom utabanom stazom kao pravi naslednik i dostojanstveno te predstavljati! 😀 :mrgreen: :beat:

Vas dvojica zaboravljate da i intelu stize njegov nforce samo mu prvo slovo pocinje sa g....a ja bi ga nazvao gadno vam se pise :!: 😀 😀 😛

Kokos je napisao(la):
Vas dvojica zaboravljate da i intelu stize njegov nforce samo mu prvo slovo pocinje sa g....a ja bi ga nazvao gadno vam se pise :!: 😀 😀 😛
Ja bih ga nazvao malo drugacije... al' isto pocinje sa G!!!! 😀 :beat: 😀 :mrgreen:

CAR je napisao(la):
...

Ne brigaj, opremio si me svetski (dobro, dobro... i simpson je malo 😀), ici cu tvojom utabanom stazom kao pravi naslednik i dostojanstveno te predstavljati! 😀 :mrgreen: :beat:
Ahahahahaha,naslednik kazes? 😀 😀 😀
Ti mu nisi ni do kolena bre,a i on talasa sa NF2 vs Intel.Prvo zato sto NF2 radi u Dual modu a za Intela ,sto rece Kokos, cekamo pravu plocu.

Pozdrav

Aca je napisao(la):

Koja kola planiras da kupis? (ako nije tajna) Ovo te pitam zato sto i ja trazim nesto da kupim pa pitam sve redom za savet... (za sada sam dobijo najvise pohvala za Daewo NEXIA cena/performanse).

Pozdrav 8)

Nazad
Vrh Dno