Šta je novo?

Koju zvucnu kartu za Logitech Z623?

Frozen

Cenjen
Učlanjen(a)
03.06.2011
Poena
170
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5800x & CM Hyper 212 Black Edition
Matična ploča
Gigabyte B550I AORUS PRO AX
RAM
G.SKILL 32GB Ripjaws V DDR4 3600MHz
GPU
PowerColor AMD RX 7800 XT Hellhound
Storage
Samsung 990 Pro 2TB & Samsung 980 Pro 1TB
Zvuk
Razer Barracuda X 2022
PSU
Cooler Master V850 SFX Gold
Kućište
Cooler Master NR200P White
Monitor
LG 32UD59-B & Hisense 55E7HQ
Miš & tastatura
Redragon Kumara & Logitech G502
Mobilni telefon
Xiaomi POCO F3 256/8gb
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ima li uopste potrebe za nekom zvucnom kartom ili je ok ova integrisana na ploci za ove zvucnike?? Ploca je Asus Z170-P.

Neku SB audigy/ 2 / 2zs, za male pare se nalaze i postoje drajveri za win10 od skoro.
Ja uzeo pre neki dan i radi ok. Dosta jaci izlaz od integrisane, audigy 2, na 40 posto kao integrisana na 100 posto volume.

Ne znam kakvi su ti zvucnici kao ni integrusa sa te Asus ploce ali nista losije od polovne DX karte (oko 5-6k din po oglasima) ne bih kupio.

Postavite linkove za karte koje mislite da su ok ili saljite na pm :)

Zvucnici su dobri, jutros stigli, malopre ih prikopcao. Za sad sam bas zadovoljan, zvuk cist, woofer bas grmi... Ja sam ih nabavio za nesto manje od 140e iz HU, kod nas su bezobrazno skupi. Za te pare sam prezadovoljan :)

Imao sam i ja slicnu dilemu da li uzeti Logitech ili juriti Klipsch 2.1 od preko. Za sad sam na dobrim sluskama i Strix Raid Pro pa cu videti kasnije kakva ce 2.1 opcija naici. Steta sto nema malo vise izbora u tom rangu sto se tice 2.1 sistema, bar kod nas ili u okolini.

Ništa. Ako nemaš problema sa šumom, distorzijom itd. Što sve spada pod implementaciju. Sam Realtek je sasvim dobar. Ili ako ti je pretiha.

Nemam tih problema.

Nazad
Vrh Dno