ExR je napisao(la):Kao prvo imao sam Msi 6600gt vivo agp(prodata juce) i nisam imao nikakvih problema sa driverima(promenio sam 3 i svi su radili ok).
Sada imam Gigabyte 6600gt pcie takodje vivo samo je pasivno hladjena. Takodje je ok kupovina, samo je problem da je nadjes.
Generalno nvidia je bolja od ati-a sto se tice vivo funkcije.
Svi vodeći video forumi preporučuju ATI VIVO karte za kućno analogno prebacivanje videa i to već i vrapci znaju,tako da to apsolutno nije tačno.ExR je napisao(la):Kao prvo imao sam Msi 6600gt vivo agp(prodata juce) i nisam imao nikakvih problema sa driverima(promenio sam 3 i svi su radili ok).
Sada imam Gigabyte 6600gt pcie takodje vivo samo je pasivno hladjena. Takodje je ok kupovina, samo je problem da je nadjes.
Generalno nvidia je bolja od ati-a sto se tice vivo funkcije.
Dorry je napisao(la):Ja ti preporucujem da NE kupujes MSI 6600GT sa vivom (nebitno da li je PCI-E ili AGP) jer ne postoje normalni drajveri za njen ViVo. Bolje trazi neki Radeon ili ko sto kaze Boki ako postoji neka 7300 kartica sa ViVo opcijom...
-=crusader=- je napisao(la):neznam zaista odakle tebi ta ideja ali skini najnormalniji genericki VIVO driver sa nvidia sajta, kraj.
dorry,Dorry je napisao(la):Radi Vo, a ne radi Vi![]()
zoka je napisao(la):dorry,
negde gresis. imamo sam par vivo msi modela (5900xt, 6600 diamond) sve je super radilo (mislim na vivo) skini wdm drivere i to je to.
btw. da sam nasao 7600gt u vivo varijanti kupio bih je sigurno.
Pazi garantujem da NE radi, imas nekoliko threada na unofficial MSI forumu o ovome (mislim da ima in Benchu, nisam siguran). Problem je sledeci: Video-out radi odlicno, dok preko Video-ina kad mi je prikljucen TV i hocu nesto da snimam preko Nero Recorde-a ili preko bilo kod drugog programa (Pinnacle Studio 10, npr) za 10-20 minuta ili posle sat vremena iskljuci mi se monitor samo ako mrdnem mis ili CTRL-D (ponekad ni ne treba nista da stiskam). Samo restart ga spasava. Probano nekoliko WDM drajvera sa nVidia FTP-a, sa CD-a original + nekoliko kombinacija sa razlicitim detonatorima (od 76.44 pa na gore) sa MSI sajta, sa nVidia sajta. Uvek puca posle nekog neodredjenog vremena i to nije do mog kompa 100%, vec do cipa/gremlina na grafulji. Probao sam obe varijante ulaza i rezultat je isti.
Vivo, al' ne za zivo :bottle:
Mozda sam ja izolovan slucaj, zaboravio sam da napomenem da ja direktno sam konektovao karticu sa TVom preko adaptera za scart. Mozda i to je problem, mozda gresim da ne radi Video-In, ali jedno je sigurno: problem je tu i ne mogu ga se otarasiti :trust: Inace kartica vredi svaku paru, pored ovog njenog malog lapsusa...
negde u tvom softwareu je problem, ja isto imam scart vezu, sa videa doduse ne sa tv ali to ne bi trebalo nikakve veze da ima pogotovu ne sa problemom koji ti imas...
ne nabijam ti na nos,nego promeni software i drivere updateuj na najnovije i kapiram da bi trebalo da bude ok, nekako nemogu da poverujem da sam ja jedini kome to radi
(radilo, prodao sam kartu)
...moze li se pomocu VIVO kartice igrati PS2 na monitoru?! ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari