Šta je novo?

Koju TV karticu za video capture

bocko

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2004
Poena
619
Koju TV karticu preporucujete da uzem, prvenstveno mi treba za mpeg2 capture. Koji je trenutno najbolji chip Phillips ili Conecant i koji?
Ovde u Nisu mogu da nadjem sledece modele, ali ne znam koja je najbolje za skidanje video materjala

Asus MyCinema-P7131 Dual FM TV tuner card
KWorld Items PlayTV Pro2 TV Tuner
Leadtek TV+FM Tuner PCI sa daljinskim WinFast TV2000 XP Global
Leadtek PCI WinFast TV2000 XP Expert w. FM retail
LiveView TV FM Tuner, Silicon Tuner
MSI TV@nywhere Plus TV&FM Tuner
TV tuner Terminator
Rotronic LifeView FlyTV Platinum+FM,

Ne znam sve su mi nekako slicne, i uglavnom conexant ili phillips chip

Hvala na odgovoru

Rećiće ti Leadtek Finfast TV Expert, znam unapred.

Pa ipak, ja bih voleo pro et contra i za ove druge. XY je najbolja zato što je najbolja za mene i nije baš neki info.

to sa karticama ti je cista lutrija, da li ce ili nece da se potrefi sa tvojim hardwerom.
evo ja sam sretno koristio karticu vec jedno 6 godina, i sada kada sam promenio komp, ne mogu da je nateram da radi kako je i radila.
te ne vidi audio capture na realteku sa winDVR3, te ima ton a nema sliku na fly2000, te ovo te ono.
a na predjasnje 2 konfe je radilo sve ko sat.

tako da pikado i udri, ili negde gde mozes da probash prvo pa tek onda da kupish.

a za video capture i nije bitna koja je kartica, vec samo da se kapira sa winDVR3 programom, koji je za koplje bolji od svih koje sam probao.

Poslednja izmena:
to sa karticama ti je cista lutrija, da li ce ili nece da se potrefi sa tvojim hardwerom.
evo ja sam sretno koristio karticu vec jedno 6 godina, i sada kada sam promenio komp, ne mogu da je nateram da radi kako je i radila.
te ne vidi audio capture na realteku sa winDVR3, te ima ton a nema sliku na fly2000, te ovo te ono.
a na predjasnje 2 konfe je radilo sve ko sat.

tako da pikado i udri, ili negde gde mozes da probash prvo pa tek onda da kupish.

a za video capture i nije bitna koja je kartica, vec samo da se kapira sa winDVR3 programom, koji je za koplje bolji od svih koje sam probao.

Ja isto najvise koristim windvr3, koja si podeswavanja stavio za Gop i sub Gop, za motion vector znam da je najbolje 32 32, ali za ovo nisam siguran dal 12-3, 6-3, 2-1 ili neki drugi

Meni je bitnije da li neko zna koji je noviji i bolji chip, filipsov ili conexantov i koji?
Zavisi. Kao što se vidi iz potpisa, ja imam Philips. I on daje retko dobru sliku sa generičkim drajverom i sa FlyTV 2000, ali nije tako ni sa Asus drajverom ni kad se koristi neki drugi softver. Zato treba više podataka.

Moj problem je to što me Fly2000 izluđuje. Em neće da snima AVI sa MP3, sad više neće ni sa WMA v1 a sa WMA v2 secka. Ostali su mi još AC3 i PCM kao izbor. Kad uzmem to da mi se daljinac skoro raspada onda ozbiljno razmišljam da kupim novu TV kartu. Ali, moja TV karta ima izvanrednu sliku i ja naprosto moram da kupim neku koja ima istu takvu ili još bolju. Zato mi treba vrlo detaljan info.

Nazad
Vrh Dno