Šta je novo?

Koju TV karticu kupiti?

Leadtek pvr 2100 ili ili pvr 3000 deluxe,
evo ti poredjenje leadtek kartica pa ti vidi sta bi ti odgovaralo
http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/image/analog_tv.pdf

ili neki model od hauppauge - a oni po meni imaju najbolje TV kartice.

Imas li mozda informaciju gde mogu kupiti hauppauge u Beogradu... pravim Mythbuntu HTPC i nista ne radi sa tim kao Haupp... hvala unapred...

P.S. Znam da postoji podforum gde kupiti... postavio sam i tamo isto pitanje :p

pogledan na benchshop-u, pc berzi i it-svet.

Ima li iko iskustva sa WinFast PalmTop DTV200 H... Hibridna USB karta... super daljinski... po specifikaciji radi sa Vistom MCE...
Evo i LINK

Ništa nisam uspeo da nadjem na forumu a i šire.... zna li neko nešto više, iskustva?

Poslednja izmena:
Tenx... baš sam gledao... i skapirao da je to to... pre toga sam gledao Gigabyte GT-U8000-RH koju je kupio jedan klinac pa smo je probali kod mene... ali nisam je priključio na kablovsku tako da nisam nešto imao pravi uvid. Malo je sporije menjala kanale a softveri koje sam probao je nisu prepoznavali. Lepo je to... nije loše... ali mi Leadtek deluje bolje pogotovo pošto su promenili daljinski... nema onog budjavog belog već je neki četvrtastiji crni full size daljinac.
Jedino me dotiče to što ljudima nešto nije radila na Visti x64 ili tako nešto a pod XP valjda OK... ispravi me ako grešim... davno sam čitao?!

Pitao bih (sem toga da li radi pod Vistom x64) radi li još u Media Centru tj. u Vistinim MCE???

Inače o tom Leadteku nema mnogo informacija... mislim da nijedan test nisam pronašao!!!

U medjuvremenu sam našao neku internu sa onim kultnim čipsetom 878... koja radi sa ovim ovde često pominjanim softverom dscalerom...itd ... pa ću gledati da na ovu "krizu" koristim nju na desktopu jedno vreme! :type:

Svakako hvala! :wave:

Poslednja izmena:
Ona je relativno "mlada" sprava, kada sam ja kupovao bilo je vise na slepo. Planirao sam da odradim neki test za bench, ali sam veoma tanak sa vremenom, ako se organizujem mozda i bude. Ono sto ja mogu reci za uredjaj je da je univerzalan, moze sluziti za desktop, kao i varijantu prenosnog racunara sto je velika prednost kada se treba odluciti za kupovinu. Sam uredjaj je veoma lak, malih dimenzija i zgodan za mobilnu namenu. Daljinski upravljac koji se dobija je izuzetno lepo dizajniran, crne boje sto mi je posebno prija u odnosu na starijeg "belog buckastog brata" sto si pomenuo (inace oba su kompatibilna na obe). U kompletu se dobija mini prenosna antena koja sluzi za povezivanje kada nema drugog izvora signala, kao i antena za FM radio koji funkcionise odlicno. Mislim da sam rekao osnovno sto se tice hardvera, ako treba jos nesto odgovoricu. Sto se tice softvera i upotreblivosti, ja sam koristio uredjaj iskljucivo na WIN XP platformi i nisam imao nikakvih problema, uredjaj je centriran za Vistu sto je posebno naglaseno ali ne znam kako bi se ponasao na Visti x64, nisam nigde do sada procitao sa je pravila probleme, ali postoji mogucnost da mozda moze biti problema sa driverima. Softver (PVR2) je veoma brz, stabilan, a odziv kanala je na zavidnom nivou. Sto se tice signala, osetljivosti i izvora istog ja sam je koristio na KTV gde je bilo sve perfektno bez ikakvih problema, zatim na obicnom antenskom analognom signalu gde je takodje kvalitet programa bio dobar, a trenutno je koristim na Dreamboxu CVBS (Composite) sto se da videti sa fotografija...kristalna slika. Naravno ima DTV, mada o tome cemo za neku godinu...

Edit: u r welcome

Poslednja izmena:
Vrh Dno