Šta je novo?

koju Ti4200 kupiti?

Prokka

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2002
Poena
619
ali da ima 128 ddr-a i gde kod nas? kao i koja je preporucljiva brzina procesora koji je potreban da bi se ona pokazala i koja ploca ide uz njega najbolje (MSI KT3 mozda?) i da li je 256 ddr-a dovoljno?
Hvala

Prokka je napisao(la):
ali da ima 128 ddr-a i gde kod nas? kao i koja je preporucljiva brzina procesora koji je potreban da bi se ona pokazala i koja ploca ide uz njega najbolje (MSI KT3 mozda?) i da li je 256 ddr-a dovoljno?
Hvala

Imas ByMax-ov test na sajtu, vise od toga za zakljucivanje ti stvarno ne treba.

Re: Re: koju Ti4200 kupiti?

Alexandar je napisao(la):
Imas ByMax-ov test na sajtu, vise od toga za zakljucivanje ti stvarno ne treba.
I jedno 3-4 thread-a koja manje ili vise daju sasvim protivrecne zakljucke u odnosu na one koje su date u testu...pa sad ti budi pametan !:p

Osim toga covek je trazio 128MB...koliko sam se raspitivao po beogradskim firmama ( i ja pokusavam da kupim nesto...) trenutno 4200 sa 128 nema nigde nijedne. Jedino sam video ASUS 4400 sa 128.

Nadam se da gresim. :) BTW, da li neko ima pouzdanu informaciju kada ce Cores da dobije Leadtek-e ? "Glasine" se krecu u rasponu od ponedeljka (sutra) do decembra ! :(

Re: Re: Re: koju Ti4200 kupiti?

koliko sam se raspitivao po beogradskim firmama ( i ja pokusavam da kupim nesto...) trenutno 4200 sa 128 nema nigde nijedne. Jedino sam video ASUS 4400 sa 128.
Cuo sam pricu da Ti4200 sa 128MB radi sporije nego sa 64MB, pa vecina narucuje samo Ti4400/Ti4600 sa 128MB koji rade kako se ocekuje.

Zato sto verzije sa 128Mb rade na sporijem kloku za memoriju od onih sa 64Mb.

Nazad
Vrh Dno