Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
ali da ima 128 ddr-a i gde kod nas? kao i koja je preporucljiva brzina procesora koji je potreban da bi se ona pokazala i koja ploca ide uz njega najbolje (MSI KT3 mozda?) i da li je 256 ddr-a dovoljno?
Hvala
ali da ima 128 ddr-a i gde kod nas? kao i koja je preporucljiva brzina procesora koji je potreban da bi se ona pokazala i koja ploca ide uz njega najbolje (MSI KT3 mozda?) i da li je 256 ddr-a dovoljno?
Hvala
I jedno 3-4 thread-a koja manje ili vise daju sasvim protivrecne zakljucke u odnosu na one koje su date u testu...pa sad ti budi pametan !
Osim toga covek je trazio 128MB...koliko sam se raspitivao po beogradskim firmama ( i ja pokusavam da kupim nesto...) trenutno 4200 sa 128 nema nigde nijedne. Jedino sam video ASUS 4400 sa 128.
Nadam se da gresim. BTW, da li neko ima pouzdanu informaciju kada ce Cores da dobije Leadtek-e ? "Glasine" se krecu u rasponu od ponedeljka (sutra) do decembra !
koliko sam se raspitivao po beogradskim firmama ( i ja pokusavam da kupim nesto...) trenutno 4200 sa 128 nema nigde nijedne. Jedino sam video ASUS 4400 sa 128.