Šta je novo?

koju podlogu?

micri

Slavan
Učlanjen(a)
30.06.2007
Poena
319
Moja oprema  
CPU & Cooler
INTEL Core i5-13600KF/BE QUIET! Dark Rock Pro 4
Matična ploča
GIGABYTE Z790 UD AX
RAM
G.SKILL 32GB Trident Z5 RGB DDR5 6000MHz CL40
GPU
AsRock RX6900XT OC Formula
Storage
Seagate Firecuda 520 1tb/Seagate Firecuda 520 1tb/WD 3TB RED/WD 2TB Black
Zvuk
Wharfedale Diamond 10.1/HK 650/Sennheiser GSP670
PSU
CORSAIR SF Series SF750 Platinum 750W
Kućište
LIAN LI PC-O11D Mini TG black
Monitor
Zowie XL2740/Hisense 65u8gq
Miš & tastatura
Corsair K95 Platinum/Razer Naga 2014/Glorious Model D Wireless
Ostale periferije
Apple iPhone 13 Pro
Tablet
Ipad 2017
e ovako imam steelpad qcx podlogu ali mi je mala tako pa sam nashao kupca da je prodam i sada bih hteo da kupim novu vecu e sada koju ?,trazio sam QCX+ nisam je nigde nashao pa mi sada vi preporuchite neku do 1200din. a da je kao QCX serija ,ako znate gde ima qcx+ vi napisite i da napomenem da sam zvao piramidu i da su mi rekli da nemaju trenutno i da ne znaju kada ce da bude a eurolink ne radi tako da ne znam gde da je trazim vishe pozzz

hvala na extra brzom odgovoru mada sam ja tek sad provalio da sam promashio temu :D tako da se izvinjavam i molim moderatore da je premeste gde treba

edit: zvao sam ih i rekli su mi isto kao ovi iz piramide da je nemaju i da ne znaju kada ce im stigne sledeca tura :(

Poslednja izmena:
video sam baš tih podloga koje tražiš na tone po gradu al da ga he8eš sada ne bi mogao da se setim gde sve sam spazio

samo da javim da sam se znashao kupio sam steelpad qck heavy i podloga je po meni malo bolja nego QCK (po meni) ima i Steelpad S&S,S&S solo, Experience,Steelpad 4d,Steelpad 5L i ako neko hoce da kupi neku od pomenutih neka se javi na pm da ga preusmerim na choveka da ga nebi reklamirao ovde poz:wave:

Nazad
Vrh Dno