Šta je novo?

Koju plocu imam?

Prole

Čuven
Učlanjen(a)
03.12.2003
Poena
619
Sedim kod druga na racunaru,fale mu drajveri za plocu [zaboravio je koju plocu ima :] ] pa da ne rasklapamo racunar jer se nalazi na malo nezgodnom mestu. Jel postoji nacin da iz windowsa vidim koja mu je ploca ili moram da ipak potegnem za srafcigerom?
Hvala unapred,
Prole

Pa zakon je sarafciger, al probaj sa nekim programima npr. Everest on dobro ocitava,...
skontaj sta ti je brze i lakse, ne drzi ga na krovu pa da se moras penjati :)

everest ti zavrsava posao bez problema.iz njega ces videti sve i svasta.

http://www.benchmark.co.yu/forum/announcement.php?f=21&announcementid=6

Poslednja izmena od urednika:
E superiska, radi sve ko zmaj
Hvala!!!

Chisto da napishem kad upalish komp pojavi se jedan broj-red u gornjem uglu ekrana :)

Hmm da,vidis toga se nisam setio :]

CPU-Z, laksi je za download od Everesta ;)

Ne znam, ovde je download trajao trenutak pri brzini od 150kb/s :)

everest cesto brka kad su novije ploce u pitanju...

Ja koristim program AIDA32 pise sve sta imate od konfiguracije sa detaljnim podacima

Prole je napisao(la):
Ne znam, ovde je download trajao trenutak pri brzini od 150kb/s :)

Prole, ako si toliko pametan i puvas se brzinom neta, sto pitas ovde za ovakve gluposti? :trust:

Poslednja izmena:
Ja koristim program AIDA32 pise sve sta imate od konfiguracije sa detaljnim podacima
everest=aida...pogledaj kako vidi plochu p5gdcpro-915,nije siguran pa navodi 3 varijacije..hehehe..ali nema veze..program je free pa je zgodan za ochitavanje na brzaka-normalno,od baze zavisi sve tj.koliko je azuriran...

2 falcon: pa da sam pametan verovatno ne bi pitao za ovo. a i na zalost nisam kod svoje kuce vec u poseti kod druga koji ne zna ni koji mobilni ima a o racunaru da i ne govorim.
a i zar je sramota pitati?ti si se verovatno rodio pametan,jel? :mad:

Poslednja izmena:
Nije sramota pitati, i nisam se rodio pametan. Ustvari jesam, a kasnije sam dopunio znanje :p :d

NHF :wave:

Ili npr.aida ne vidi uopste plochu asus p5wd2(moja plocha)....prazno polje....:DSvi ti programi zavise od baze podataka koja bi trebala da se update-uje sa neta...aida u free verziji to ne radi...sandra je takodje lazljiva ali je azurnija od aide....

Nazad
Vrh Dno