Šta je novo?

Koju od ove dve web kamere odabrati?

Smallville

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.08.2009
Poena
199
Pa doso sam u dilemu da neznam koju od ove dve kamere uzeti?

http://www.itsvet.com/tekst/prestigio-pwc2-web-kamera/2698/

http://www.itsvet.com/tekst/canyon-cnr-wcam820/2809/

Koliko vidim po testovim jedna i druga su ok i zasluzuju svaku paznju a po komentarima sam video da su ljudi vise opredeljeni za ovu prvu iako nema auto fokus, mada to i nije neka mana ako se izuzme dobar kavelitet slike i zvuka koje prenose!

E sada ono vecito pitanje a koju uzeti? Mogo bih uzeti obe posto mi svakako trebaju dve pa da isprobam kako radi jedan pa druga ali mi je bitnije da uzme dve kavalitetne i da ne eksperimentisem!

Bilo bi dobro kada bi se javili ljudi koji imaju ove kamere da ostave svoja misljenja o njima ali uvazicu i sve ostale komentare ili ako imate neku bolju ponudu od ove dve rado cu pogledati... Unapred hvala svima na pomoci i odgovorima...

Poslednja izmena:
Probao sam obe vrlo kratko ali dovoljno da kazem par reci. Po meni sve jedno koju kupis slika je odlicna i kod jedne i kod druge. Jedini problem koji sam imao to je da ne rade sa svim verzijama skype. Ne secam se sad koje verzije sam koristio ali znam da sam promenio tri da bih dobio jednu koja radi. Druge programe tog tipa nisam probao. OS je bio Win 7 32bit. Takodje, ova Canyon mi je pravila povremeno nepodnosljivu mikrofoniju. To je to, koju god da izaberes neces pogresiti.

hardverski su iste, a prestigio je mnogo lepsa.

Poslednja izmena:
evo da javim da sam kupio kameru prestigo... samo cu reci vredi svakog dinara koji je dat za nju, u svim uslovima radi perfektno dali bilo osvetljenje u sobi ili samo koliko sija monitor kamer se ponasa najnormalnije, zvuk preko mikrofona je super!

znaci topla preporuka za ovu kameru, samo sam osedeo dok je nisam naso u novom sadu gde da je kupim... tako da ako ocete dobru kameru a jeftinu ovo vam je best bay... samo istrajte u tome da bas nadjete ovaj model od 2 mp jer ima jos jedna ali ona je 1.3 mp nije ni ona losa ali za ovu koliko sam dosada citao a raspitivao sam se dosta o njoj, svi imaju samo pozitivna misljenja!

toliko od mene! hvala svima na pomoci!

Nazad
Vrh Dno