Šta je novo?

Foto i video oprema Koju microSD uzeti do 100 evra?

Koji fotoaparat ili kameru kupiti?

Vista

Slavan
Učlanjen(a)
22.11.2008
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
INTEL Core 15-13600K + BE QUIET! Dark Rock Pro 4
Matična ploča
ASUS PRIME Z790-A WIFI
RAM
Kingston Fury 32GB Renegade DDR5 6000MHz CL32
GPU
MSI GeForce RTX 3080Ti Gaming X Trio
Storage
Kingston Fury 1TB Renegade M.2
PSU
SEASONIC Focus PX 850W
Kućište
BE QUIET! Pure Base 500DX
Monitor
Samsung Odyssey Neo G7 + Asus VG248QE
Miš & tastatura
Logicetch G502 + Hama uRage Cyberboard
Ostale periferije
Sony WH-1000XM5
Laptop
MacBook Pro M1
Zanima me koju bi mi microSD od 128GB karticu preporucili?

Potrebna mi je kartica jako brza, u oba smera, i citanje i pisanje!

Gledao sam KINGSTON Canvas React Plus i ona mi se uklapa u budzet, ali bih hteo da cujem vas sta bi mi preporucili a da je moguce naci relativno lako kod nas.
Takodje sam od drugara dobio preporuku za SanDisk Extreme PRO 128GB koja je dosta jeftinija od Kingstona, pa bih hteo da cujem utiske i misljenja nekog ko se vise razume i ima iskustva vise

Baš imam tu Canvas React od 128 GB, platio sam je oko 100 evra pre oko 3 godine, i besprekorno funkcioniše, ako ti treba neki test i koji, javi pa ću da uradim. Bila je u S7 edge, pa u Note 9, sada u Note 20.

KINGSTON Canvas React Plus 128gb je 106 evra na KP dok je Sandisk Extreme Pro 128gb 42evra

Koliko je kingston realno brži r/w?!...nadam se da opravdava cifru tj razliku obzirom da je skoro 3x skuplji. Pitam pošto ću možda i ja u skorije vreme imati potrebe za novom karticom

Uzeo sam Samsung MicroSDXC UHS-I class10 U3 128Gb 100/60Mb (provereno čak šta više upis je bio malo veći) sa poznatog kineskog sajta AE za 15.22$. Istu takvu koristim u Note 9 već 3 godine i šljaka bez ijednog cima (pu, pu da ga ne ureknem).

Vrh Dno