staja je napisao(la):Mislim da cu se odluciti za PixelView PlayTV pro sa oznakom XP jer ima dobru MPEG2 kompresiju u realnom vremenu. Ako neko ima ovu karticu zanimalo bi me koliko je veliki jedan fajl izgrebovanog filma?
staja je napisao(la):Posto sam kupio PixelView PlayTV HD, iznenadjenje je da pod XP-om neradi sve kako treba. Moja briga da li su drajveri za XP dobri, bila je opravdana. Zato molim sve one koji imaju iskustva sa ovom karticom da daju neko uputstvo ili savet kako resiti problem.
staja je napisao(la):Posto sam kupio PixelView PlayTV HD, iznenadjenje je da pod XP-om neradi sve kako treba. Moja briga da li su drajveri za XP dobri, bila je opravdana. Zato molim sve one koji imaju iskustva sa ovom karticom da daju neko uputstvo ili savet kako resiti problem.
staja je napisao(la):Naime ne radi daljinac jer kad se potvrdi opcija za njegovo aktiviranje unutar programa, nastaje zbrka i medija centar ga ne vidi, vec stalno vrti ikonice S-Video, kameru itd. i tako pokusava da ga nadje. Pomenuto blokira program, koji naravno ne radi. Dakle problem je sa mojom masinom a ne sa TV kartom i drajverima za XP. Pod 98 sve radi kako treba, pa i pomenuti daljinski upravljac. Sta je to, sto bi moglo da smeta?
staja je napisao(la):Nisam probao daljinac na drugom racunaru. Najveci problem stvara to sto daljinac radi pod 98-micom. Zanima me jos i to da li je moguce dobiti jos neke opcije kompresije (npr. divX) prilikom grebovanja, jer sa postojecim opcijama dobijam prilicno velike fajlove - koji traze dosta prostora na disku. Sto se tice raznih opcija za podesavanje cini mi se da kartica pruza dosta toga, samo treba provaliti sve mogucnosti. Hvala na dosadasnjim savetima. Cujemo se i dalje.
Nije ti kriv SP1 već loš softver/drajver za karticu, zbog nje, eto, nećeš moći da koristiš SP1...staja je napisao(la):Posle uninstall sp1 za XP sve je pocelo da radi kako treba. Sta reci za Windowsove zakrpe osim: KATASTROFA!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari