Šta je novo?

Koju kupiti

• Začetnik teme Začetnik teme kurta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kurta

Slavan
Učlanjen(a)
11.04.2006
Poena
319
Koja je bolja.Ako neko ima iskustva neka kaze, jer problem je sto nemogu naci nikakav opis o doticnim karticama.
Galaxy GF 7600GT 256MB DDRIII AGP FAN i Galaxy GF 7600GT 256MB DDRIII AGP Zalman cooling

Имаш посебну собу ''Шта да купим..'' па питај тамо!

Зато што је тај подфорум отворен управо из тог разлога да се не би затрпавао форум питањима шта да купим.

http://www.benchmark.co.yu/forum/forumdisplay.php?f=43

Можеш ти то питати и у ''Матичне плоче и процесори'' соби али то није једноставно по правилима форума.

Ova druga ima VF-700AlCu sto je izuzetno efikasno, a po potrebi i tiho resenje hladjenja....

Ova druga ima VF-700AlCu sto je izuzetno efikasno, a po potrebi i tiho resenje hladjenja....

Imao sam VF-700AlCu i veruj mi ne izgleda ovako,pre bih rekao da je neki veoma jeftin VF-700Aluminijum koji Zalman pravi iskljucivo za proizvodjace grafickih karti.Da je izuzetno efikasno ? Ne bih se slozio,efikasno jeste,ali izuzetno bih rekao za VF700Cu ili VF900Cu.

Imao sam VF-700AlCu i veruj mi ne izgleda ovako,pre bih rekao da je neki veoma jeftin VF-700Aluminijum koji Zalman pravi iskljucivo za proizvodjace grafickih karti.Da je izuzetno efikasno ? Ne bih se slozio,efikasno jeste,ali izuzetno bih rekao za VF700Cu ili VF900Cu.

Mozda ali obrati paznju na ostale 7300GT karte.....za to je taj kuler i vise nego dovoljan...Gigabyte taj kuler stavlja na 7900GS

Znaci kartice su potpuno iste samo je razlika u hladjenju.Dali su memorije na obe 1.2ns

Teško da je u pitanju 1.2ns memorija. Za AGP karticu je super i to što je DDR3.
Najpovoljnije ti je kod mog sugrađanina, vidi sobu hot hardware

Nazad
Vrh Dno