Šta je novo?

Koju konzolu imate i koju planirate da kupite [diskusija]

kovacm

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2005
Poena
870
predlazem da se otvori anketa:

"Koju konzolu imate i koju planirate da kupite:"

PS3 - imam
PS3 - planiram da kupim
Xbox360 - imam
Xbox360 - planiram da kupim
Wii - imam
Wii - planiram da kupim

predlazem da se otvori anketa:

"Koju konzolu imate i koju planirate da kupite:"

PS3 - imam
PS3 - planiram da kupim
Xbox360 - imam
Xbox360 - planiram da kupim
Wii - imam
Wii - planiram da kupim

a sta je sa "nemam i ne planiram da kupim za sada" ? :d Po ovom tvom ce ispasti da svi oce da kupe konzole ili vec imaju neke...

mrtav sam ozbiljan. Sto ne bi u bacio ? Ako te vec interesuje stanje onda uradi anketu kako treba...

Ja imam PS3 i glasao sam ali predlog gx-x je skroz na mestu. Pa neće svako da kupi konzolu valjda? Nećeš dobiti pravo stanje stvari tako...

88 (koliko ima trenutno view-a) - 25 (koliko je ljudi glasalo) i razlika ce vam pokazati koliko njih nije zainteresovano za konzole.... ja mislim da sam napravio bas dobro anketu, u svakom slucaju ono sto mene interesuje je tu.

a sta je sa "nemam i ne planiram da kupim za sada" ? :d Po ovom tvom ce ispasti da svi oce da kupe konzole ili vec imaju neke...

Evo ja sam glasao da ću da kupim PS3 - a naravno neću (barem ne ove godine) , hteo sam da kažem da bih najradije kupio PS3.

e bre kovacu lejmeru vidi sta napravi :D ne znas ni u dobar topik da postujes ccc :d :p

Poslednja izmena:
ma nisu hteli da je otvore tri dana dok je nisam postavao u "Predlozi..." :D

lukavo bogami, svaka cast. Jedino sto si iscimo malo Ji-a al nije strasno, ima on i vecih problema ovde :p

evo,posto nema opcije "nemam nameru da kupujem konzolu posto me ona ne zanima" onda cju svoj glas ovoj opciji dati ovde:D

evo,posto nema opcije "nemam nameru da kupujem konzolu posto me ona ne zanima" onda cju svoj glas ovoj opciji dati ovde:D

o ne...! sad ce ovaj thread da postane jedan od najvecih odnosno najduzih ovde na benchu! :d :d ,)

da otvorimo anketu:

1. ja ne gotivim konzole
2. ja mrzim konzole
3. vise mrzim konzole nego sto kovacm mrzi M$ :whip:

:p

Vrhunac mrznje se gaji prema M$ konzolama ! :d

Wild Boy, ovo ti je poslednji put da si vredjao AMD! u suprotnom, shaljem na tebe AMD nindze!

f_pirateninjam_8cdaa9c.jpg

:d

back to topic -

ja nemam nameru da kupim konzolu, a navodim pro's i con's:

za: vrhunska zabava, pogotovo kad je korporacijski nachin preneo ekskluzve na konzole. Motorstorm mi je neshto najbolje shto sam skoro igrao na bilo kom sistemu. a pritom, neke 3ce i 4te delove favorite igara sam morao da odigram na konzolama.

protiv: nijedan ozbiljan chovek ne sme imati konzolu za igre kuci, a ako je ima, ne sme je igrati duze od pola sata dnevno. realno. aj da se ne lazemo. evo, necu svoj primer davati, vec kolege iz moje firme -

ustane u 8, jede, zapali, dodje na posao, tu radimo do 3-4, vrati se kuci, odmori uz ruchak, odslusha koju pesmu, pripremi neshto za dalje (sopstvena edukacija, potrebe za shkolu/projekat/posao/shemu) i vec je 7-8 popodne. zovne devojku, ili drugare, i vidi se sa njima, vrati se, vechera, legne da spava.

aj mi recite - shta od ovog, ne rachunajuci vikend, da izbacish iz dana, da bi pikao igru ? devojku ???

a kad dodje vikend, da ne pricham kolko pametnijeg posla ima, sve on estvari koje tokom nedelje nisi mogao da uradish jer si max imao dva sata slobodno za sebe ...

Poslednja izmena:
Ja imam PS3 i planiram da kupim PS4 kad izadje !!

Poslednja izmena:
i raspalog IBM-a u Ps3 :D (zajedno sa raspalim atari koderima :d )

Poslednja izmena:
Pa, PS3 bih kupio cisto zbog PC mogucnosti i Cell procesora u njemu (wow, pa to moze i igre da igra :)). Iskreno, uzeo bih Wii, cisto radi razonode.

Teniski reket.

Teglu *******aca.

igrao sam se i na xboxu i ps3. ali wii je neprevaziđen.

Ja bih rado primio Wii na poklon

o ne...! sad ce ovaj thread da postane jedan od najvecih odnosno najduzih ovde na benchu! :d :d ,)

da otvorimo anketu:

1. ja ne gotivim konzole
2. ja mrzim konzole
3. vise mrzim konzole nego sto kovacm mrzi M$ :whip:

:p
nije ono biJo hejt prema konzolama:D
ali stvarno me ne zanimaju ni malo

A sta je to konzola, jel' to ona licenca za euroblok? :D

Poslednja izmena:
ok za sada anti-konzola-klan ima podrsku 29 clanova a 66 korisnika bencha planira da kupi neku konzolu...

c'mon please! imate bash potrebu da pokazete i kazete da Vas konzole uopste ne interesuju pa postujete ovde.... ajde nastavite :D

Nazad
Vrh Dno