Šta je novo?

Koju konzolu imate i koju planirate da kupite [diskusija]

Mozda jednog dana kada me bude smorilo da jurim hardver :)
A sada, nema sanse.

Evo i ja onda da dam podrsku...PS3 je sarena laza, Xbox360 je krshware, Wii je pure fun za koji nemam vremena.
Konzolu mozda kupim ako izadje PS5 koji ce moci da gura realtime raytracing, a ne ovako ko danas- radi mu RT_RT a nema antialiasing :d

Kutija, aj edituj mu anketu i ubaci "missing link" :) A trebalo bi da ima i jos jedna stavka:
- Planiram da kupim konzolu ali planiram i da kupim Enzo Ferrari

Imam osecaj da su anketirani ljudi skontali da je kovaceva anketa "wish list" , a ne "reality check"
:p

Nesto na fazon:

Da li bi voleli da ste bogati i koliko:

- Voleo bi da sam jako bogat i paniram da budem (PS3 i xbox360)
- Voleo bih da sam bogat (ps3)
- dobro mi je i da postanem visa srednja klasa (xbox360)

i nedostajuca stavka:

- Ja sam vec bogat (imam dobar PC i nije mi zao davati 300e godisnje na upgrejd)
:d

Poslednja izmena:
^kad malo bolje pogledas tako stvarno i ispadne:D:d

sto ste bre morali bas za moju anketu da otvarate [diskusiju] :p :d ...

A ako Apple izbaci svoju konzolu? :D

Anketa je namenjena ljudima koje interesuje konzola, tako da koga ne interesuje neka ne glasa i to je to.

To tje biti bagatela:D
2345.00 USD:D
Naravno u mlechno beloj boji:D

ja bih voleo da imam SMD2 i sve ketridze, jer mi je glupo da pikam sve igre preko romova i save state-a. i volo bi da imam Aparat, sa sve plochama sa igrama, jer je igranje tih igara na ruchici, bez save state-a pa chak ni pazue je najveci thrill. secam se da sam ghost and goblins jedini preshao u lunaparku sa jednim zetonom, e to su bila vremena ...

ima neko na prodaju SMD2 sa mnogo ketridza, i aparat kojim sluchajem ??

da se driver ne uvredi - ne zelim PS3 je sam mlad i hocu da pijem, troshim pare, zaradim pare i da je*e*m :p a sa PS3 bih se pogubio, ko korejanci shto pikaju WoW!

Poslednja izmena:
Konzole se kupuju u jesen :) - a sad svi izlazite napolje iz "jazbina",lepo je vreme....

Nazad
Vrh Dno