Šta je novo?

koju komponentu nesmijem uzeti ???

alexa.v

Slavan
Učlanjen(a)
09.11.2004
Poena
301
Racunar koji sada imam uzeo sam prije 3 godine, i tada sam znao dosta o komponentama, ali sada bas i ne pa Vas milim da mi pomognete , posto mislim uzimati novi

1. MB asus ili abit ( znaci nepitam koja je bolja , nego ako se odlucim za neku od njih, na sta da pazim ili koji model od asusa je los , i koji je los od abita, agp, sata , itd
2. AMD ili INTEL (koji model je los od amd , a koji od intela - "tipa jezgra ,grijanje , stabilnost''. Mislio sam uzeti Atlona XP3000+ ili 3200+, ili pentijum 3.0 GHz nisam jos odlucio .
3. memorija- koji je proizvodjac los , sta da izbjegavam, koja pase uz odredjenu plocu, Vasa iskustva
4. graficku - koja je losa?( tipa 9200se), sta je sada aktuelno i pokazalo se dobrim
5.HDD - koji se kvari i pravi probleme
6. CD rom ili dvd ili combo , koji su losi od kojih da bjezim
7. monitor ???

Racunar mi treba za sve vrste aplikacija , igrica itd, posto uzimam sad i onda ko zna kad ponovo, hocu da je dobar na svim poljima .
Zato vas molim da mi kazete koje su komponente lose da bjezim od njih i sa kojima ste se susretali i bili zadovoljni

Ne moze to tako...

Poshto si bio vrlo odredjen da ti rachunar treba "za sve", ostaje samo da kazesh za koliko para da se uzme to "za sve".
Ajd sad razmisli josh jednom, ipak ti je neshto bitnije od drugog, smisli kolko para i dobicesh upotrebljive odgovore, ovako mogu samo dokoni da nagadjaju shta tebi treba...

Nazad
Vrh Dno