Šta je novo?

Koju Kameru preporucujete ?

disco_killa

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2004
Poena
620
Interesuje me , koju bi ste mi kameru preporucili , ne znam nishta o snimanju , hteo bih da je koristim onako nishta profesionalno , da snimam sve i svashta, zurke i koncerte kada idem ...

Da moze lako da se poveze na komp i po mogucstvu da ima shto bolji night mod ... zbog pomenutih koncerata nocu :)

na primer do 300e ili slicno ...

hvala unapred :)

Sony HC37 ~ 24 000din

Trazis aparat za nista profesionalno, za sve i svasta, pa onda spomenes zurke i koncerte, nocni mod, to ti je isto kada cica udje u radnju i trazi kompjuter za unuka za nista specijalno, onako malo za igrice...a mali hoce da igra Fear ili Oblivion...
Dakle tebi treba Fuji F31fd, kralj zurki medju kompaktnim aparatima. Ako bas moras Sony mozda DSC-W55, ali za to sto spominjes nece ti zavrsiti posao, mada sve zavisi od tvojih zahteva za kvalitetom.
Ako gabariti nisu problem nabavi Fuji S6500fd.

Poslednja izmena:
Trazis aparat za nista profesionalno, za sve i svasta, pa onda spomenes zurke i koncerte, nocni mod, to ti je isto kada cica udje u radnju i trazi kompjuter za unuka za nista specijalno, onako malo za igrice...a mali hoce da igra Fear ili Oblivion...
Dakle tebi treba Fuji F31fd, kralj zurki medju kompaktnim aparatima. Ako bas moras Sony mozda DSC-W55, ali za to sto spominjes nece ti zavrsiti posao, mada sve zavisi od tvojih zahteva za kvalitetom.
Ako gabariti nisu problem nabavi Fuji S6500fd.
rec je o kamerama ne o fotoaparatima...

Vrh Dno