Šta je novo?

Koju kamericu i slusalice+mikrofon za skype

nesic1

Čuven
Učlanjen(a)
07.08.2008
Poena
570
Treba mi neka kamerica i slusalice sa mikrofonom za skype, da ne bude nesto preterano skupo , ali da i ne bude neki lom, koristile bi se za pricanje preko skype-a, pa ako neko ima neke preporuke neka rekne [emoji1]

C270 je dobra, vise nego ok za standardno gledanje preko skype-a, ionako srpski bandwidth od 1-1.5mbit u proseku uploada ne podrzava nesto jace, ako ti nekada bude trebalo za nesto drugo tipa vlogovi/facecam, mozda nije lose da jace modele potrazis na KP-u ako ti nije na odmet i ako polovno dolazi u obzir, cisto malo neki futureproof.
Slusalice koje god odgovaraju tvojim usima, sve su ok maltene, nema potrebe za jacim brendovima ipak je samo za skype.

razlog za koji mi treba je sto hocu da konkurisem za neki posao preko interneta pa se intervju obavlja preko skajpa, pa da ne bude da mikrofon krci i da me vide u kockicama, ili pak da meni krce slusalice pa da ih ne cujem lepo :p, hvala za preporuku sad cu da pogledam cene za kamericu

doduse sad mi pade na pamet da imam one kamerice sto se montiraju u autu, full hd je, platih je 50 evra tada, a imam i canon a480 digitalni foto aparat, mozda mogu da iskoristim nesto od toga?

Poslednja izmena:
ako nadjete neku polovnu moze i ona, ne bezim od polovnih samo da je ispravno sve

da li je logitech c310 bolja ili c300, vidim po oglasima ima i njih, da gledam znaci c270, c300, c310 ili za skype ipak c270 i da ne idem na jace?

Poslednja izmena:
Posle malo guglanja odlucio sam se kao sto ste i rekli, logitech c270, e sad za slusalice sa mikrofonom Genius HS-G700V za 4.860 din ili Genius HS-G500V zaa 2500 din obe nove, ali ver ove jeftinije jer rekoste da mogu bilo koje

Hvala jos jednom

Poslednja izmena:
Vrh Dno