Šta je novo?

Koju IRC skriptu koristite?

WebWolf

Čuven
Učlanjen(a)
18.09.2004
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5600 & Scythe Mugen
Matična ploča
MSI X470 Gaming Pro Carbon
RAM
Kingston HyperX Predator 16GB 3200MHz
GPU
GeForce RTX™ 3060 Ti GAMING OC PRO 8G
Storage
Samsung 970 Evo Plus 1TB & Samsung 970 Evo Plus 500GB
PSU
Corsair RM650x
Kućište
NZXT H500
Miš & tastatura
Cooler Master MK730 & Razer Basilisk v3
Mobilni telefon
Pixel 7 Pro
Pametni uređaji
Xiaomi Roborock 6
Xiaomi Air Purifier 3H
Pristup internetu
  1. Optički internet
Bar jedan deo od clanova Bencmarka ide na chat.Predpostavljam da koristite neku skriptu, jer je mIRC davno postao "izlizan"
A, sad, koju skriptu koristite, da li je War ili mirnodopska, ko je napravio, gde se moze naci...Da cujemo

P.S Dajte preporuku za neku dobru War skriptu.Imam ih mali milon ali su beskorisne. :smash:

Poslednja izmena:
Chemu sluzi skripta za irc program?
Shta se sa njom dobija?

A koja je ona skripta pod nazivom ManUtd ? Svi je koriste kad treba da se "opsuje" i sl. a nece licno da se jave (kao da bi bili kulturnim 😛 ) ... :d 😀 :d

Poslednja izmena:
xtreme + mutu ban protection + system info

NoName script + seldaek's winamp control
Dodushe Noname je pravljen pretezhno za qnet, tj na qnetu cesh moci da koristish najvishe njenih mogucnosti 🙂

nickname je napisao(la):
Chemu sluzi skripta za irc program?
Shta se sa njom dobija?

pa najvishe dobijesh prechice ... neke komande koje kucash ruchno mozesh da odradish sa jednim klikom misha ... u zavisnosti od skripte dobijesh i neke zezancije ... skini neku skriptu pa probaj ... ne ujeda :type:

I sve war skripte i njihovi vlasnici zavrse napolju jednom lepo kill-gline kombinacijom 🙂

Elem, turcin koji pise mIRC je lepo odavno skontao da njegov shugavi IRC klijent, koji je i dalje bez najosnovnije UNICODE podrske, nece biti zanimljiv pa je smislio interni skripting jezik. I tako smo dobili armiju mIRC skriptera koji u principu ne mogu nista pametno da urade sa tim. Bez zelje da nekoga vredjam, smatram da je svaka skripta obicno gubljenje vremena, pa su te tzv. War skripte obicni shit. Zelis pravi war? Nabavi SDBOT-a ili RBOT-a pa se zezaj sa njim.
Stoga je jurenje skripti (u stvari skripta je mIRC sa addonima pisanim u internom skripting jeziku) gubljenje vremena jer od njih nema koristi.
Ja sam svojevremeno koristio Dekadence skriptu. Bila je jednostavna, lepo dizajnirana i odgovarala mi je. Medjutim, uskoro sam presao na XCHAT - bio je za dz (i sada je), lepo je izgledao, radio je na vise platformi... i sada koristim XCHAT.

Imate i druge klijente - XIRCON koji podseca na mIRC, Mirandu (ima IRC extenziju, ali ne preporucujem), Trillian i ostale programe na tu foru...

WWE Script XP v2.0

matora, ali dobra - Wess Leopard script 2000 :banana:

Koristim XXL - jako funkcionalna skripta i Brut FOrce - nemam pojma zasto, valjda zato sto sam je skinuo pa da ne ispadne da mi nije trebala 🙂

kUdtiHaEX je napisao(la):
Bez zelje da nekoga vredjam, smatram da je svaka skripta obicno gubljenje vremena
kutija, gresis silno... pojma nemas koliko je meni SysReset prekratio muka... nije svaka skripta war skripta...

Skripte su faza paljenja pocetnika, a u stvari su skoro beskorisne.

Miroslave ovde ne pricamo o XDCC-u 🙂 i slicnome 🙂 vec o klasicinm "KLIKNI OVDE DA GA BANUJES" skriptama...

ako dobro pogledate, covek nije trazio kick/ban skriptu vec se Ji ubacio sa tim. ja samo branim skripte koje zaiste mogu da olaksaju sve zivo u koriscenju mirca, probao sam i xchat koji Kudti toliko hvali i meni jednostavno nije ni problizno funkcionalan program za razliku od sys reseta recimo....

A jel moze neko da preporuci neku dobru skriptu za skidanje fajlova preko irca??

missish dcc? ili preko servera?

invision je za skidanje preko servera najbolje ...

mIRC 6.16 + SysInfo + Winamp Controle + nEki moji addonchitji za svoje svrhe ...

Je*ale vas skripte 🙂

Miroslav je napisao(la):
ako dobro pogledate, covek nije trazio kick/ban skriptu vec se Ji ubacio sa tim. ja samo branim skripte koje zaiste mogu da olaksaju sve zivo u koriscenju mirca, probao sam i xchat koji Kudti toliko hvali i meni jednostavno nije ni problizno funkcionalan program za razliku od sys reseta recimo....

Svako fura sta mu odgovara. Ja licno ne volim mIRC skripte vec xchat. Doduse, to sto imas sa sys resetom, ja mogu uz pomoc dve - tri tcl skripte da dobijem, znaci tu smo negde (lici na pricu firefox - opera 🙂 ).

SumAnuT je napisao(la):
missish dcc? ili preko servera?

invision je za skidanje preko servera najbolje ...

Na dcc. To je valjda ono kada odes na neki irc kanal sa botovima koji imaju ... da ne nastavljam dalje. :guitar: A kakvo je to skidanje preko servera??

Da se razumemo.Nisam nikakav lamer ili slicno.Znam prilicno dobro programiranje u VB, ali me editovanje skripta potpuno ne interesuje, i bilo bi banalno preuzeti tako nesto pored svih ovih danas.Zar ne?
Skriptu koristim samo da bih se pravio vazan na kanalu i da olksham chat. :d

Ala olaksavas chat 🙂 jedino ako cita tvoje misli i prenosi ih u digitalni oblik 🙂

Ma ne to.Jos mnogo godina ce mo lomitit tastature.Nego ima nekih opcija, skracenica, i dogodovshtina koje su bez skripte nemoguce.

Nazad
Vrh Dno