Šta je novo?

Koju grafu izabrati u rangu 7790 na ostatak konfe ?

wispi

Cenjen
Učlanjen(a)
26.07.2011
Poena
169
Poz svima, potreban mi je savet u vezi graficke . Nakon sto sam sa svojom uspeo da izguram jos neka 2-3 meseca sa ovako defektnom konacno sam se odlucio pocastiti novom :D .

Interesuje me da li kupiti HD 7790 ili neku drugu u tom cenovnom rangu ?

I sta se uopste isplati kupovati da moj C2D E8300 clockovan na 3,5 GHz moze "gurati" i napajanje http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=248&area=en , ploca asus p5kc ?

u tom cenovnom rangu imas da biras
r7-260x ili 650ti boost ili 7850 1gb verzije
verovatno je najbolje da malo dodas i uzmes r9-270 ili gtx660, mada neces pogresiti i da uzmes bilo koju od over prve tri nabrojane

u tom cenovnom rangu imas da biras
r7-260x ili 650ti boost ili 7850 1gb verzije
verovatno je najbolje da malo dodas i uzmes r9-270 ili gtx660, mada neces pogresiti i da uzmes bilo koju od over prve tri nabrojane

Reci mi koja je razlika i gde se konkretno primeti razlika izmedju 1 i 2 gb memorije kod graficke ?

Ova r7-260x bi mi se fino uklopila u budzet . Da li ovo napajanje i cpu mogu gurati i iskoristiti tu karticu ?

Reci mi koja je razlika i gde se konkretno primeti razlika izmedju 1 i 2 gb memorije kod graficke ?

Ova r7-260x bi mi se fino uklopila u budzet . Da li ovo napajanje i cpu mogu gurati i iskoristiti tu karticu ?

2gb je korisno kod 1080p i viših rezolucija A tu pomaže i širi memory bus 196 ili 256 ili frequencija memorije

Može još neki predlog , posto u pon. idem kupiti .

Koja je po vama maksimalna kartica koju ostatak konf. moze da normalno gura ?

Takodje se jos dvoumim izmedju 1 i 2 gb.

Moze li ovaj ostatak konfe da iskoristi upotpunosti r7 260x ili da kupim neku slabiju , da ne bacam bezveze pare ako ce raditi npr. sa 50 % snage/kapaciteta ?

Ja bih na tvom mestu uzeo R7 260X 1GB/GDDR5. Koliko vidim, model sa 2GB je trenutno dosta skuplji, osim ako se ne pojavi u naredna dva dana po nižoj ceni.

Pa sve zavisi gde kupuje ja sam juce kupio ASUS R7 260X-DirectCU IIOC-2GB za 15.499
Nazalost zadnji komad.
Juri 2GB verziju,i ja sam jedva nasao ali trebace ti taj GB vise.

Nazad
Vrh Dno