Šta je novo?

Koju Graficku...

TazDeVil

Čuven
Učlanjen(a)
19.03.2002
Poena
619
U pitanju je konfiguracija sa Intel celeron procesorom na 333 MHz 64 MB SDRam, i ne znam koja ploca, ne znam da li je sa 2X ili 4X AGP, ali s obzirom da je ATA 33 pretpostavljam da je AGP 2X.
E sad, u tu plocu bi trebalo da ubodem neku graficku, pa me zanima koja bi bila najbolje resenje TNT, TNT2, GF (tu mislim na GF a ne na GF2 ili neki noviji) ili Voodoo.

tnt2 ultra...
to su bili dani...

TazDeVil je napisao(la):
MX ??? Nije mi jasno.
S obzirom da su TNT-ovi ~10€, uzmes ~15€ MX400 ili za ~20€ isto to sa TVout-om. Ne vidim zasto bi stavljao ista slabije od toga, osim ako ti ne treba 3D (u tom slucaju bi i PCI sa 1MB radila posao), a da stavljas nesto jace ne isplati se...

Ali MX bi vec jako opteretio masinu. Zato sam i postavio pitanje, sa kojim bi najbolje radio...

Ne znam kako mislis da bi MX opteretio masinu?! A kako je razlika u ceni izmedju TNT2 i MX400 po malo marginalna, uzmi ovu potonju, i nemoj mnogo da razmisljas...

TazDeVil je napisao(la):
Ali MX bi vec jako opteretio masinu. Zato sam i postavio pitanje, sa kojim bi najbolje radio...
Ma uzimaj MX-a i ne brini nista - opterecenje je minimalno :beat:
U principu mozes da uzmes i nesto jace, ali kao sto vec rekoh ne isplati se (sto zbog cene ostalih komponenti, sto zbog neiskoriscenja maximuma kartice)...

Sto se tice 3D, maximum neki plugin u winampu, ali bi da zamenim ovaj PCI sa 1 MB, pa sam zato pitao. Masina ce se koristiti za txt, internet i muziku.

TazDeVil je napisao(la):
Sto se tice 3D, maximum neki plugin u winampu, ali bi da zamenim ovaj PCI sa 1 MB, pa sam zato pitao. Masina ce se koristiti za txt, internet i muziku.
Onda ne znam cemu to, ali ako bas hoces da je menjas razmisli o nekom PCI Millenium-u sa 2/4MB ili G200/400. G400 SH se moze naci za ~20€, a sve ostalo je ispod toga...

Koje bre opterecenje racunara ?
O cemu ljudi ovde pricaju ?
Jel po tome da ubodes GF FX 5900 u nesto extra sporo to nesto nece uopste ni da radi, ono oduzima mu nVidia svo procesorsko vreme ?

Jebote, sta sve ovde covek nece procitati.....

Dobro covece... neko je pomenuo opterecenje, pogresno se izrazio. Sigurno je mislio, kao sto je posle receno da je u pitanju neiskoriscenje maximuma kartice. Nemoj citati ako ti se ne svidja.

Agilni je napisao(la):
Dobro covece... neko je pomenuo opterecenje, pogresno se izrazio. Sigurno je mislio, kao sto je posle receno da je u pitanju neiskoriscenje maximuma kartice. Nemoj citati ako ti se ne svidja.
Pa ili je bio lapsus, pa se pogresno izrazio ili totalno pogresno misljenje (u sta ne verujem) oko procesorski zahtevnih kartica - zato je i stavljen onaj smajli :beat:

Da ne rizikujes........
TNT 2-lagano ce da ti radi!!!

Nazad
Vrh Dno