Šta je novo?

Koju graficku?

• Začetnik teme Začetnik teme kurta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kurta

Slavan
Učlanjen(a)
11.04.2006
Poena
319
Interesuje me vase misljenje,sta je trenutno najbolja kupovina (grafa naravno) do 120e.Da li neka iz serije 8.. ili neka iz serije 7...
Pozdrav

7600 GT i shtekash pare za "pravu" seriju 8,a ne ovo gova*ce koje nece moci nishta da potera kako treba...

Sad kada se cena 8600GT "opasno" priblizila ceni 7600GT, mislim da nema svrhe uzimati karticu starije generacije. Mozda 8600GT nije ono sto su mnogi ocekivali, ali je i dalje solidno jaci od 7600GT, a pojavom novijih naslova verovatno ce se razlika izmedju te dve kartice jos vise povecavati.

Hm, pogledao sam cene u "Atom"-ovom cenovniku i vidim da je Asus EN7600GT-2DHT 256MB skuplji od Leadtek 8600GT, 256MB, TV, DVI. Sad, sudeci po onome "koliko para toliko muzike" dodje da je ovaj 7600 bolji? 🙂

I vidim da je cenovna razlika izmedju 8600GT modela vise od sto evra. Da li stvarno postoji i tolika razlika u kvalitetu ili je to cisto pumpanje cene?

Poslednja izmena:
Hm, pogledao sam cene u "Atom"-ovom cenovniku i vidim da je Asus EN7600GT-2DHT 256MB skuplji od Leadtek 8600GT, 256MB, TV, DVI. Sad, sudeci po onome "koliko para toliko muzike" dodje da je ovaj 7600 bolji? 🙂

I vidim da je cenovna razlika izmedju 8600GT modela vise od sto evra. Da li stvarno postoji i tolika razlika u kvalitetu ili je to cisto pumpanje cene?

Ma nema sanse da je bolji. U nekim igrama su slicni, a u nekim 8600 ima prednost, a i odlicno se oc. Imas brdo testova na netu, pogledaj malo, pa sam proceni. Taj 7600GT ima staru cenu.

Razlika od 100 evra! Mozda izmedju prve cene GTS-a i trenutne GT-a.

Ma nema sanse da je bolji. U nekim igrama su slicni, a u nekim 8600 ima prednost, a i odlicno se oc. Imas brdo testova na netu, pogledaj malo, pa sam proceni. Taj 7600GT ima staru cenu.

Razlika od 100 evra! Mozda izmedju prve cene GTS-a i trenutne GT-a.

U pravu si najskuplje su GTS modeli, a jeftinije su GT 😉

Nazad
Vrh Dno